Auniem interesantu ideju laiks, bet Zivīm sapņains noskaņojums; Dienas prognoze 13. augustam visām zīmēm

Otrdiena, 2024. gada 13. augusts, ieteicams veltīt pārdomām un analīzei. Eksperte Irina Bogdana dalījās ar savām prognozēm katrai zvaigžņu zīmei. Ziņu portāla Abiem žurnālisti ir sagatavojuši materiālu ar viņas ieteikumiem.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šī diena būs interesantu domu un ideju laiks. Neatlieciet to īstenošanu, rīkojieties nekavējoties, negaidot piemērotu brīdi vai atbalstu. Tevi atbalstīs ģimene un draugi.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem vajadzētu mazliet iegrožot savu sirsnību un atklātību. Pretējā gadījumā var nākties nožēlot sacīto, jo savus vārdus vairs nevarēsi atgūt. Esi uzmanīgs: ne visi ir tev draudzīgi.

Lasi arī: Nomainiet tikai vienu sastāvdaļu un iegūsiet salātus “uz miljonu”: brīnumaina recepte, kas ir daudz garšīgāka par klasisko rasolu

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Šī diena Dvīņiem būs veiksmīga. Tev izdosies atrisināt kādu ieilgušu problēmu, kas tevi jau ilgu laiku uztrauc. Tomēr tev var nākties attaisnoties un skaidrot savu rīcību.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžus šodien nomocīs šaubas. Un tev būs pilnīga taisnība, jo kāds var mēģināt tevi apmānīt vai uzmest. Turklāt tu vari saskarties ar negaidītiem apstākļiem, ar kuriem būs grūti tikt galā.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas var droši paļauties uz pozitīviem rezultātiem un atbalstu no tuviniekiem un draugiem. Nesteidzies un nesteigsies, nevajag celt paniku, ja kaut kas nenotiek tā, kā plānots. Jums ir laiks, un jūs spēsiet sasniegt savus mērķus.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šī diena nesagādās negaidītus pārsteigumus vai piedzīvojumus. Labāk pievērsies plānošanai un nākotnes perspektīvu analīzei. Tev ir izvēles iespējas, taču nesteidzies izdarīt izvēli. Rūpīgi izsver visus “par” un “pret”.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment