Auniem interesantu ideju laiks, bet Zivīm sapņains noskaņojums; Dienas prognoze 13. augustam visām zīmēm

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari jau sen ir gaidījuši kādu svarīgu informāciju vai jaunumus, taču līdz šim tie tā arī nav pienākuši. Tev nevajadzētu satraukties – pat ja tas notiks nedaudz vēlāk, lietas uzlabosies. Tu uztraucies veltīgi un meklē aizķeršanos tur, kur tās nav.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni šodien var būt noslieci uz kritiku un apsūdzībām, taču tas būs pilnīgi nevietā. Nedariet pārsteidzīgus secinājumus. Sagaidi, ka vakarā tiks atmaksāts parāds.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Strēlnieki var vēlēties atrisināt visas problēmas uzreiz, taču tā tas nedarbojas. Mēģini nesteigties. Iespējams, tev nāksies upurēt savas intereses draudzības dēļ. Tu kaut ko zaudēsi, bet tava sirdsapziņa paliks tīra.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāži šodien sevi apliecinās kā īstus varoņus. Tu esi gatavs izlēmīgai rīcībai. Turklāt šī diena nesīs svarīgus jaunumus un ir piemērots laiks oficiālu attiecību noformēšanai.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šodien būs lieliska diena. Jūs pieņemsiet pareizos lēmumus un nenožēlosiet tos. Šis ir daudzsološu ideju un tuvinieku atbalsta laiks. Rīkojies un lepojies ar sevi un apkārtējiem.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis šodien būs sapņainā noskaņojumā. Tava pašsajūta uzlabosies un tu sajutīsi patīkamu vieglumu. Tomēr neaizmirsti savus reālos pienākumus un centies laiku pa laikam būt objektīvs.

Leave a Comment