Auns sakarsies ar grūtībām, bet Strēlniekam sarežģīta izvēle; Tamāras Globas dienas prognoze 12. augustam visām zīmēm

Pirmdiena, 2024. gada 12. augusts, būs ļoti sarežģīta un neviennozīmīga diena, brīdina slavenā eksperte Tamāra Globa. Viņa norādīja, ka šajā periodā cilvēki saskarsies ar zināmām grūtībām, kuras tomēr var pārvarēt vai pat izvairīties no tām.

Ziņu portāla Abiem žurnālisti noskaidroja, kas katrai zvaigžņu zīmei jādara, lai tiktu galā ar šiem izaicinājumiem.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns šodien saskarsies ar daudzām grūtībām. Tomēr, ja neļausies panikai un meklēsi palīdzību vai padomu pie pieredzējušākiem cilvēkiem, spēsi veiksmīgi tikt galā ar visiem uzdevumiem.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Šodien tev būs lieliska iespēja realizēt savas jaunās un drosmīgās idejas. Tomēr mainījušos apstākļu dēļ ne viss var neizdoties ar pirmo reizi. Tāpēc esi pacietīgs un nekautrējies lūgt priekšniecības atbalstu.

Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem šī diena būs ļoti darbīga. Šis ir tikšanos, sarunu un nozīmīgu jautājumu risināšanas laiks. Parādi atbildību, iniciatīvu un esi gatavs labot gan savas, gan citu kļūdas. Nepārdomā iemeslus un rīkojies izlēmīgi.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Šī diena Vēzim solās būt ļoti produktīva. Tu pratīsi gudri organizēt savu laiku un veiksmīgi pabeigt visus uzdevumus. Vakarā pievērs uzmanību saviem mīļajiem. Īpašu uzmanību pievērs saviem vecākiem – viņiem ir nepieciešams tavs laiks un rūpes.

Lasi arī: Neizmet skaistās orhidejas, ja tām nokaltušas saknes: tās var glābt ar ļoti vienkāršu triku

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Šodien Lauvas būs īsts iespaidīgu ideju avots. Tev nevajadzētu tās slēpt – dalies ar tām ar priekšniecību, un tu iegūsi atbalstu un “zaļo gaismu” to īstenošanai.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām šī diena būs jaunu pazīšanos laiks. Eksperte iesaka būt drosmīgam un pašpārliecinātam – tikai tā tu spēsi atstāt labu iespaidu uz saviem sarunu biedriem. Pārāk neuztraucies par problēmām – tās atrisināsies pašas no sevis.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment