Neuzdrošinieties to dāvināt savai mīļotajai sievietei 14. februārī: 7 galvenie aizliegumi

Psihologs pastāstīja, ko vīrietis nedrīkst dāvināt savai draudzenei Valentīna dienā.

Lai pārliecinātos, ka Valentīndienas dāvana noteikti iepatiksies jūsu mīļotajai, ir svarīgi viņu uzmanīgi uzklausīt un atcerēties viņas intereses un vēlmes. Bet pat tad, ja to neesi izdarījis, ir kaut kas, ko dāvināt savai otrajai pusītei nevajadzētu. Par to pastāstīja sertificēta psiholoģe un attiecību konsultante Elizabete Kārtere.

Līdzekļi skaistumam un fiziskajai labsajūtai

Kosmētikas vai kopšanas līdzekļu komplekts ir slikts stāsts, meitenei var būt nepanesība pret produkta sastāvdaļām. Un visbiežāk katrai sievietei ir personīgās vēlmes un iecienītākie zīmoli.

Apģērbs

Ja vien jūs precīzi nezināt, ko viņa vēlas, dāvināt apģērbu, rotaslietas, aksesuārus un apavus var būt kļūda.

Pretcelulīta masāžas un citas koriģējošas procedūras

Pat ja dāvināt sertifikātu, nevajadzētu izvēlēties procedūras, kas var uzkrītoši norādīt uz izskata īpatnībām. Tas pats attiecas uz kosmētiskajām procedūrām.

Aktivitātes ārpus jūsu interešu jomas

Piemēram, jūs droši zināt, ka jūsu izredzētajai nepatīk daba vai ekstrēmi sporta veidi. Nav vērts viņu aicināt ārpus pilsētas uz mežu vai slēpot uz kalna.

Sadzīves priekšmeti

Protams, katls vai putekļu sūcējs ir nepieciešamas lietas. Tikai tās neizraisīs sievietes sajūsmu, ja viņa pati nav lūgusi šīs dāvanas.

Lasi vēl: National Geographic publicējis ikgadējo sarakstu ar vietām, visā pasaulē, kuras vērts apmeklēt 2024. gadā. Kura Baltijas valstu pilsēta iekļuvusi sarakstā?

Saldumi lielos daudzumos

Neapkraujiet sievieti ar tonnām saldumu, kūku un konditorejas izstrādājumu. Visbiežāk meitenes uzrauga savu figūru, tāpēc jums ir nepieciešama mērenība.

Abonements uz fitnesa zāli

Ja tu neesi par to jautājis, tad to var uzskatīt par mājienu, ka viņai ir pienācis laiks sportot.

Leave a Comment