Mīlestība mājās. Istabas augi, kas palīdzēs jums atrast radniecīgu dvēseli

Šos ziedus var ne tikai audzēt mājās, bet arī dāvināt pielūgsmes objektam, lai dotu mājienu par savām jūtām un iekarotu viņa vai viņas sirdi.

Puķes podos ne tikai rada mājoklī mājīgumu, attīra gaisu un uzlabo garastāvokli. Tie spēj arī piesaistīt mīlestību un uzdāvināt laimi vientuļai sirdij. Galvenais ir zināt, kuri augi veicina mīlestības auru un palīdz ātrāk atrast savu otro pusīti.

Lūk, istabas augi, kas būs lieliski piemēroti cilvēkiem, kas cieš no vientulības un sapņo par mīlestību.

Sandera dracēna jeb Laimīgais bambuss

Bambusa augam ir daudz pielietojumu, sākot ar būvniecību un beidzot ar kosmetoloģiju. Tas ir pazīstams arī ar savām lieliskajām gaisa attīrīšanas spējām un nes veiksmi, labklājību, prieku un vēlmju piepildīšanos. Ja cilvēks, kurš jūs vilina, mīl kokus, neliels bambuss podiņā dos jums lielākas izredzes iekarot viņa sirdi.

Baziliks

Ja persona, kas jūs piesaista, ir gardēdis un mīl augus, tad jums labāk veiksies ar baziliku. Ir pierādīts, ka šis garšaugs, ko izmanto ēdienu aromatizēšanai, rada kaisli, mīlestību, labklājību un veiksmi. Savam pielūgsmes objektam varat uzdāvināt šī auga podiņu, ar ko izrotāt savu biroju vai virtuvi, un cilvēks domās par jums ikreiz, kad sajutīs tā smaržu. Un tur jau vairs nebūs tālu līdz mīlestībai.

Lasi vēl: Visums viņus ir izvēlējies par saviem favorītiem: Globa nosauca 4 zodiaka zīmes, kas sākot ar 8. februārī iebridīs laimes jūrā

Jasmīns

Jasmīns ir viens no spēcīgākajiem zināmajiem afrodiziakiem, kas piesaista mīlestību, labklājību un stimulē pravietiskus sapņus. Dāvinot savas dzīves mīlestībai jasmīnu, jūs noteikti nokļūsiet viņa vai viņas sapņos. Vēl viena interesanta un romantiska jasmīna īpašība ir tā, ka tā ziedi atveras naktī.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment