4 galvenie noteikumi iespaidīga Jaungada vakara izskata izveidei

Lai veiksmīgi izvēlētos apģērbu korporatīvajai ballītei vai Jaungada svinībām, jāvadās pēc dažiem pamatnoteikumiem.

Jaungada tēlam jābūt iespaidīgam un svinīgam, taču vienlaikus ir ļoti svarīgi nepārspīlēt ar mirdzumiem un mākslīgajiem akmeņiem. Ir daži būtiski pamatnoteikumi, kas obligāti jāņem vērā, dodoties uz Jaungada ballīti, kas palīdzēs nekrist kaunā!

Kā izskatīties stilīgi un oriģināli

“Protams, vissvarīgākais ir justies ērti un pārliecināti par savu tēlu. Tāpēc izvēlieties to, kas jums patīk un kurā jūtaties labi,” saka stiliste Donna Nilsone.

Viņa iesaka ievērot šos četrus noteikumus:

Izvēlieties neparastas krāsu un faktūru kombinācijas. Kad vēl, ja ne Jaunā gada svinībās izcelties ar unikāliem un stilīgiem tērpiem, kurus, iespējams, ikdienā nekad nevilktu. Tiesa, stiliste uzsver, ka nevajag kombinēt vairāk par trim krāsām, bet labāk aprobežoties ar divām.

Lasi vēl: Prioritātes, kas vīriešiem ir svarīgas attiecībās

Nebaidieties eksperimentēt ar modes tendencēm. Jaungada svinībās varat lieliski apvienot aizgājušo ar aktuālo, kā nekā veco gadu nomaina jaunais.

Pievienojiet savam tēlam nedaudz mirdzuma. Bet tikai nedaudz! Nevajag no galvas līdz kājām sevi pārvērst par disko bumbu.

Neaizmirstiet par aksesuāriem, kas jūsu tēlam piešķirs oriģinalitāti. Bet pietiks ar vienu komplektu. Nevajag pārspīlēt!

Leave a Comment