Astrologs Maikls Levins prognozē dinamisku 2023. gada septembri: emocionālus uzliesmojumus un izlēmīgas darbības

Astrologs Maikls Levins (Michael Levin) ir sniedzis prognozi 2023. gada septembrim, kurā viņš uzsvēra nozīmīgas emocionālas pārmaiņas mēneša pirmajā pusē un nepieciešamību pēc apņēmības septembra beigās.

Ar eksperta prognozi strādāja ziņu portāla  žurnālisti.

Līdz kuram periodam labāk turēties pie klusuma un kad dot vaļu pat visnegatīvākajām emocijām.

Astroloģijas akadēmijas rektors raksturoja nākamo mēnesi kā interesantu, kurā apvienojas gan letarģijas, gan aktivitātes periodi. Viņš arī uzsvēra, ka īpaša uzmanība jāpievērš septembra vidum, kad Saule un Neptūns būs opozīcijā, kas ir saistīta ar jūtām un personīgo dzīvi.

Saskaņā ar prognozi Plutona aspekts ar mezgliem varētu būt potenciāls āķis, lai gan aspekts atšķirsies. Astrologs brīdina no pēkšņiem lēcieniem un iesaka līdz 15. datumam karjeras jomā ieturēt pauzi, īpaši statiskā Jupitera un retrogrādā Merkura ietekmes dēļ.

Levins iesaka skolēnu vecākiem palielināt fiziskās aktivitātes, lai mazinātu emocionālo stresu. Attiecībā uz karjeru astrologs iesaka pirms šī datuma izvairīties no ņirgāšanās un ņirgāšanās, labāk pievērst uzmanību personiskajām attiecībām.

 

Laiks izšķirošam sākumam

Jaunmēness un Merkurija pavērsies tiešā virzienā periodam raksturīga aktivitātes palielināšanās, īpaši kontaktos, šajā laikā Mihails Borisovičs mudina izvairīties no sarunām par tautību un reliģiju. Emocionālā spriedze mazināsies, kad Saule pāries Svari, bet auglība saglabāsies.

Līdz mēneša beigām gaidāma aktivitātes palielināšanās, un astrologs brīdina, ka nepieciešama apņēmība. Viņš iesaka nebaidīties no zaudējumiem un iesaka pavadīt laiku priežu mežā, veicot elpošanas vingrinājumus, relaksējošu masāžu un vannošanos. Septembris tiek vērtēts kā piemērots mēnesis pirkumiem un plānu īstenošanai bez nejaušām sekām.

Leave a Comment