Horoskops 17. februārim: Jaunavām jāuzmanās no augstprātības un Zivīm būs iespēja satikt savu mīlestību

Foto – pexels

Astrologi pastāstīja, kāda būs ceturtdiena, 2023. gada 17. februāris, dažādām zodiaka zīmēm.

Abiem žurnālisti noskaidroja, kam šī diena nesīs kardinālas pārmaiņas, bet kuri sevi pierādīs radošumā.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Aunam šī būs taisnīguma un aizsardzības diena. Jums būs īpaši asa nepatika pret netaisnību. Nepieveriet viņai acis.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsim var rasties negaidītas problēmas ar otro dienas pusi. Iespējams, šodien nespēsi pārvaldīt savu laiku – apstākļi visu izšķirs tavā vietā. Tāpēc pat nemēģiniet plānot šo dienu.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem šī ir vienatnes un atslāņošanās diena. Šodien būsi dusmīgs uz visiem, kas aizskars tavu brīvību un neatkarību. Pavadiet pietiekami daudz laika un uzmanības ar ģimeni un draugiem. Nenovelciet atbildību par tiem kādam citam.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēži spēs pilnībā un pilnībā kontrolēt notikumus savā dzīvē. Jūtieties brīvi uzņemties jebkuru biznesu, esiet prasīgs pret sevi, izmantojiet visus savus resursus. Rīkojieties tikai godīgi, un jūs sasniegsiet vēlamos rezultātus.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvas šodien koncentrēsies tikai uz sevi. Jūs izrādīsiet uzmanību citiem tikai tad, kad viņi jūs interesēs kādā biznesā. Taču šāda patērētāju attieksme pret cilvēkiem var radīt problēmas mijiedarbībā.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Šodien Jaunavu dzīvē iespējamas nepatikšanas. Visvairāk tas attiecas uz jūsu attiecībām ar ģimeni un draugiem. Tāpat pārliecinieties, ka viss ir saskaņā ar likumu, lai izvairītos no nepatikšanām. Esiet reālistisks attiecībā uz sevi un savām spējām. Neesiet pārlieku augstprātīgs un neuzņemieties visu uzreiz.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Šodien Svaru dzīvē iestājas nopietnas, globālas pārmaiņas. Varbūt tā ir pārcelšanās vai darba un pat darbības jomas maiņa. Varbūt šodien tev piedāvās jaunu amatu. Rūpīgi apsveriet to un pieņemiet pareizo lēmumu. Esiet taupīgs, kontrolējiet savu budžetu un netērējiet savu naudu, lai jūs nepaliktu bez nekā.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem šī būs jaunu tendenču un radošu plānu diena. Tajā jūs atradīsit īstus draugus un domubiedrus. Esiet uzmanīgs un uzmanīgs darbā ar dokumentiem un pagaidām nemainiet darbu un darbības virzienu.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekam būs jārisina materiālie jautājumi, jo īpaši finanses, nekustamais īpašums, sarunas ar partneriem. Pievērsiet uzmanību ģimenes un draugu veselībai. Neuzņemieties pārāk daudz uzdevumu, lai novērstu pārmērīgu darbu un līdz ar to arī kaites.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Šodien Mežāži nespēs palikt malā no svarīgiem procesiem. Pieņemiet svarīgus lēmumus, dodieties uz jaunu sociālo līmeni. Jums apkārt būs veiksmīgi cilvēki, kuri motivē jūs uz augstu sniegumu un rezultātiem. Esiet savākti, atbildīgi un mērķtiecīgi.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīriem astrologi iesaka piedalīties saviesīgos pasākumos. Vientuļiem zīmes pārstāvjiem liktenis sagādās izšķirošu tikšanos. Pateicoties izmērītajam dzīves tempam, jūs atradīsit ilgi gaidīto emocionālo līdzsvaru.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivīm būs spēcīga vēlme pēc ceļojumiem, spilgti iespaidi un jaunu zināšanu iegūšana. Daudziem ir iespējama jauna mīlestība. Jums nevajadzētu sēdēt uz vietas. Tātad jūs nevarēsiet sasniegt to, ko gribējāt un varējāt.

Pievienot komentāru