Dvīņiem jātaupa nauda, bet Svariem – laiks: horoskops 20. janvārim visām zodiaka zīmēm

Piektdiena, 2023. gada 20. janvāris, būs ļoti labvēlīga un pozitīva diena, kad var un vajag uzsākt jaunus darījumus un projektus. Entuziasms un interese palīdzēs sasniegt rezultātus.

Labs laiks attiecību veidošanai un finanšu jautājumu risināšanai. Šādu prognozi šodien sniedza slavenā astroloģe Andžela Perla.

Portāla Abiem žurnālisti strādāja ar pilnu zvaigžņu eksperta prognozi.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auns šodien var sapņot un plānot, bet nesteidzas rīkoties. Neignorējiet savas pēkšņās idejas, bet nepaļaujieties uz kādu citu, kas palīdzēs tās pārvērst realitātē. Sāc pats – un tad ar laiku parādīsies palīgi. Personīgā sfēra prasīs jūsu uzmanību, bet arī piesardzību.

Varbūt jūs uzzināsit dažas sliktas ziņas, taču nesteidzieties šķirties. Klausieties savu partneri un izprotiet situāciju. Visbeidzot, nevajadzētu veidot ilūzijas, būt reālistiem – un tad izvairīties no vilšanās.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām nevajadzētu uztvert nekādas grūtības vai neveiksmes. Un no rīta jums to būs patiešām daudz. Nomierinieties un novērtējiet situāciju. Tikai saglabājot mieru, jūs varat atrast vienīgo pareizo izeju. Sarežģītākajā situācijā paļaujieties uz uzticamiem draugiem.

Dienas otrā puse būs vienmērīgāka un priecīgāka. Un tas ir tāpēc, ka jūs pievērsīsieties savam ierastajam biznesam radoši. Piesaistiet arī līdzīgi domājošus cilvēkus.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Laba diena Strēlniekam, bet tikai tad, ja izdosies savaldīties un saglabāt mieru. Noskaņojieties pareizi, paskatieties uz situāciju pozitīvā veidā – un tad jūs atradīsit izeju un pareizo risinājumu. Centieties nevienu nekritizēt un nedot nelūgtus padomus. Pretējā gadījumā jūs riskējat izprovocēt strīdu, kas izvērsīsies nopietnā konfliktā.

 

Zemes elementu zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērša diena iesāksies bagātīgi un interesanti. Tie būs negaidīti, bet labi notikumi un patīkami pārsteigumi. Diena piemērota iepirkšanās veikšanai un saziņai ar ģimeni un draugiem, kuri šodien tevi atbalstīs it visā. Klausieties viņu padomus – tie noteikti nebūs lieki.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām šodien jāuzņemas jaunas lietas un projekti. Jums būs vieglāk nekā jebkad agrāk atteikties no sliktiem ieradumiem, kā arī no visa, kas jūs atvelk un attur ceļā uz mērķi. Konfrontācijā ar konkurentiem parādiet izturību un neatlaidību. Iespējami interesanti ceļojumi, kas iepriecinās ar noderīgām paziņām. Vientuļie zīmes pārstāvji sāks jaunu daudzsološu romantiku.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem šodien būs daudz darāmā, un neko nevar atlikt uz rītdienu. Pārslodze tev nedraud, jo spēka un enerģijas pietiek visam. Varbūt kāds mēģinās novērst jūsu uzmanību no svarīga darba. Neesiet rupjš, bet maigi lūdziet laiku pabūt vienam un paveikt savus uzdevumus.

Lasi arī: Ja vecāki tev iedeva šādu vārdu, tu visu dzīvi būsi ļoti veiksmīgs un laimīgs cilvēks

Attiecībās ar ģimeni un draugiem ieklausieties savā intuīcijā. Pilnīgi iespējams, ka kāds no jūsu ieilgušajiem konfliktiem šodien būs izsmelts, un tie cilvēki, kuri iepriekš jūs nenovērtēja un slikti izturējās pret jums, nostāsies jūsu pusē. Vakarā veltiet laiku savam dvēseles radiniekam.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru