Dvīņiem jātaupa nauda, bet Svariem – laiks: horoskops 20. janvārim visām zodiaka zīmēm

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Astroloģe iesaka Dvīņiem šodien pasteigties. Plānojiet visas svarīgākās lietas un uzdevumus dienas pirmajai pusei. Turklāt tas būs lielisks laiks personiskām sarunām.

Pastāv milzīga iespēja rast pilnīgu savstarpēju sapratni un veidot attiecības. Pēcpusdienā tev būs grūtāk koncentrēties uz galveno, kā arī var rasties problēmas finanšu lietās. Samaziniet savus tēriņus un neveiciet neplānotus pirkumus.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem būs daudz darāmā un uzdevumu, un laika ir ārkārtīgi maz. Turklāt draugiem šodien būs nepieciešama tava palīdzība, un tu nevarēsi atteikties. Parādiet smalkumu un taktu – un tad varēsiet izvairīties no konfliktiem un aizvainojuma.

Laba diena sapulcēm un jaunām paziņām, ceļojumiem un ceļojumiem. Ar savām idejām un projektiem varēsi ieinteresēt īstos cilvēkus. Šodien koncentrējies uz galveno un netērē laiku sekundāriem uzdevumiem. Esi uzmanīgs ar naudu un izvairies no neplānotiem izdevumiem.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Šī diena Ūdensvīram solās būt grūta. Jums būs ļoti grūti sasniegt savus mērķus. Cilvēki, kuri solīja jums palīdzību un atbalstu, vissvarīgākajā brīdī no jums novērsīsies. Esiet īpaši uzmanīgs, strādājot ar sievietēm.

Viņi var jūs iestatīt. Centieties neskatīties uz pasauli caur rozā brillēm, neidealizējiet cilvēkus un nedomājiet par vēlmēm. Esiet reālistisks un paļaujieties tikai uz sevi. Pretējā gadījumā no kļūdām nevar izvairīties.

 

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēža diena sākas ar grūtībām. Iespējami strīdi un konflikti ar tuviniekiem un tuviem cilvēkiem, kuri jūs atradīs vainas sīkumos un izteiks nepamatotas apsūdzības un pretenzijas. Centieties kontrolēt sevi un neizprovocēt konfliktu.

Lasi arī: Ja vecāki tev iedeva šādu vārdu, tu visu dzīvi būsi ļoti veiksmīgs un laimīgs cilvēks

Gluži pretēji, mēģiniet izlīdzināt asus stūrus. Pēcpusdienā gaidāmi tikai spilgti un pozitīvi notikumi. Tev radīsies interesantas un perspektīvas idejas, kā arī jau pavisam drīz saņemsi informāciju, kas tev noderēs.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Diezgan grūta diena Skorpioniem, kuri nav pieraduši gaidīt. Fakts ir tāds, ka notikumi attīstīsies ļoti lēni, un jūs sāksit tos sasteigt. Saņemiet tvērienu un neuztraucieties. Esiet pacietīgs un ļaujiet lietām notikt īstajā laikā.

Var rasties spriedze attiecībās ar ģimeni un draugiem. Tas prasīs arī jūsu pacietību un smalkjūtību, lai neizprovocētu un neizraisītu konfliktu. Vakarā centies atpūsties, ne par ko nedomāt un atpūsties.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm tikšanās un sarunas jāieplāno dienas pirmajā pusē. Tieši šajā laikā starppersonu mijiedarbība sniegs vislabākos rezultātus. Jūs varat viegli vienoties ar īstajiem cilvēkiem, kā arī parakstīt svarīgus dokumentus.

Jūs saņemsiet nepieciešamo atbalstu, taču jums vajadzētu nošķirt svarīgo no nesvarīgā. Pretējā gadījumā jūs riskējat tērēt spēkus un enerģiju kaut kam, kas jums nedos nekādus rezultātus, tostarp finansiālus.

Pievienot komentāru