Vēlies kļūt slaidāka, attīrīt zarnas un paātrināt metabolismu? Ņem 3 – 4 šīs saknītes…

Mēdz būt tā, ka tu ievēro diētu, bet rezultāts ir minimāls, vai arī tā nav vispār. Sāc vainot savā nespējā notievēt savu vājo gribu, un pie viena arī diētas izveidotājus.

Patiesībā tur var būt vainīgs tā saucamais metaboliskais sindroms, tas ir palēlināta vielmaiņa. Mokošas diētas nav pārāk labas, it īpaši, kad tiek liegtas barības vielas, ka nepieciešamas pilnvērtīgai organisma darbībai. Diētu vietā pamēģini šo dabīgo līdzekli, kas balstīts uz auga ārstnieciskajām īpašībām, un kas spēj attīrīt resno zarnu un mazināt iekaisumu, kā arī mazināt apetīti un sašķelt taukus, kas glabājas organismā.

Kā attīrīt zarnas un paātrināt metabolismu

Galvenā receptes sastāvdaļa, kuru mēs tev šodien piedāvājam, ir lakricas sakne. Lakricas saknes izmantošanas vēsture ir vairāku tūkstošu gadu sena. Mūsdienās augu atzīst ne tikai tautas līdzekļu godātāji, bet arī oficiālā medicīna. Katrā aptiekāv ar atrast kaltētas auga saknes un preparātus uz tā bāzes.
Kā lietot lakricas sakni

Antioksidanti, ar kuriem bagāta lakricas sakne, liek tavai nervu sistēmai palikt aktīvai ilgāku laika posmu, tie atbrīvo no noguruma un stimulē aktīvu ķermeņa darbību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Leave a Comment