Vēlies kļūt slaidāka, attīrīt zarnas un paātrināt metabolismu? Ņem 3 – 4 šīs saknītes…

Ja tev ir klepus vai arī iekaisums kaklā, šis līdzeklis garāmejot novērsīs arī kairinājumu un sāpes. Lakricas sakne palīdz mazināt apetīti un justies modrāk bez asām izsalkuma lēkmēm un vēlmi apēst kaut ko garšīgu.

Lakricas saknes novārījums ir patiešām iedarbīgs notievēšanas līdzeklis. Bet liekie centimetri pazūd tieši kuņģa-zarnu trakta normalizēšanas, organisma atveseļošanās dēļ, tāpēc nevajag rēķināties ar ātru rezultātu: tauku nogulsņu kologrami brīnumainā kārtā neizšķīdīs nedēļas laikā.

Sastāvdaļas

  • 4 lakricas saknes aptuveni 3-4 cm garumā
  • 1 l tīra ūdens

Pagatavošana

  1. Uzvāri ūdeni.
  2. Pievieno ūdenim sasmalcinātu lakricas sakni.
  3. Uz lēnas uguns vāri 10 minūtes.
  4. Nokās saturu un pārlej šķidrumu tīrā stikla traukā.

Tagad tu zini, kā pagatavot lakricas saknes novārījumu. Šķidrums jālieto regulāri divas reizes dienā pa 1 glāzei viena mēneša garumā. Pirmajās pāris ārstēšanās dienā tu pamanīsi, kā mazinās izsalkuma sajūta un uzlabojas gremošana, bet pēc 2 nedēļām tu jau sajutīsi vēlamos rezultātus.

Senajos laikos lakricu izmantoja bez ierobežojumiem un briesmām. Mūsdienu medicīna neuzskata to par nevainīgu augu. Pētījumi ir pierādījuši, ka tā var negatīvi ietekmēt veselību.

Lielas lakricas devas var kļūt par iemeslu sāpēm sirdī, paaugstinātu asinsspiedienam, galvassāpēm un tūskām. Ja, lietojot lakricas novārījumu, tu pamanīsi tamlīdzīgus simptomus, samazini devu vai arī novārījuma koncentrāciju.

avots

Leave a Comment