7 pazīmes, ka jūsu augstākie garīgie vadītāji vēlas ar jums sazināties

Jūs izvairīsities no briesmām

Piemēram, tu brīnumainā kārtā izvairies no negadījuma, nokrīti no augstuma, bet neko nesalauž. Brīnumi nenotiek nejauši. Tas ir jūsu gara ceļveži un sargeņģelis, kas jums palīdz. Neaizmirstiet viņiem par to pateikties.

Dīvaini sapņi

Sapņu laikā mūsu dvēsele atrodas uz astrālās un materiālās pasaules robežas. Šajā brīdī garīgām būtnēm ir daudz vieglāk sasniegt mūs un sazināties ar mums. Tāpēc mēģiniet pierakstīt visus savus sapņus, arī vissīkākās detaļas. Iespējams, ka daži no sapņiem būs pravietiski.

Jūsu intuīcija ir kļuvusi ļoti spēcīga

Jūs varat paredzēt nākotni, noteikt cilvēku raksturu, nesazinoties ar viņiem. Ja jūs pieņemat lēmumus, balstoties uz savu sesto sajūtu, un sekas jūs nepieviļ, tad jūsu saikne ar garīgo pasauli ir daudz spēcīgāka, nekā jūs domājat. Intuīcija ir ne tikai iedzimta dāvana, bet arī augstāku spēku dāvana.

Lasi arī: Sagaidāms Iedzīvotāju naudas atbalsts – Līdz pat gada beigām! Paziņot, kuri to varēs saņemt

Ar to problēmas nebeidzas

Ja jums ir slikta sērija, tas var būt jūsu sargeņģeļa mēģinājums vadīt jūs uz pareizā ceļa. Ja jūs izmisīgi cenšaties kaut ko gūt panākumus, bet katru reizi, kad ceļā rodas dažādi šķēršļi, tas liek domāt, ka jums vajadzētu mainīt savu karjeru. Piemēram, jūs mēģināt izmēģināt sevi jaunā biznesā, bet vienmēr notiek kaut kas negaidīts – plāni tiek izjaukti kāda dīvaina iemesla dēļ.

Kā izsaukt mentorus

Augstāko spēku izsaukšanas prakse tiek veikta mierīgā vidē, telpā bez gaismas, vienatnē. Pirmkārt, telpa vai cita telpa ir jāfumigē ar vīraku. Tā aromāts pievelk eņģeļus un ļauj noskaņoties uz vēlamo vilni.

Ieņemiet ērtu pozu – sēdus, guļus vai lotosa pozā. Noteikti aizdedziet sveci. Aizveriet acis un dziļi ieelpojiet, tad lēnām izelpojiet. Lēnas un dziļas ieelpas un izelpas atkārtojiet 10-15 reizes, lai nomierinātos un noskaņotos augstāko spēku aicinājumam.

Ar aizvērtām acīm iedomājieties, ka jums blakus ir parādījies sargeņģelis vai augstāka būtne. Garīgi sakiet: “Es aicinu augstākos spēkus nākt pie manis. Es varu tos pieņemt. ” Varat iedomāties, ka eņģelis atrodas kalnā, kurā jūs lēnām kāpjat, vai jūs planējat pāri tīrumam, vai mežā. Kad esat nolēmis, ka mentors ir gatavs sazināties, varat to sākt. Tas notiek nevis ar vārdiem, bet ar enerģijas apmaiņu. Vienkārši padomājiet par to, kas jūs traucē. Risinājumam jānāk pašam.

Neaizmirstiet, ka mūsu sargeņģelis ar mums sazinās biežāk, nekā mēs domājam.

Leave a Comment