7 noslēpumi, ko bārmeņi jums nekad nepastāstīs

Katrā profesijā ir savi noslēpumi, par kuriem citi cilvēki pat nenojauš, bet ne visi attiecas tieši uz mums. Vai jūs ejat uz bāru reizi nedēļā vai reizi pāris mēnešos – vienalga jūs riskējat iekrist kādā no šīm lamatām, ko izmanto bārmeņi. Lai kārtīgi atpūstos, nepārmaksātu un ne ar ko neizbojāt vakaru, ir jāatceras par šīm dažām lietām:

1.Dozatorus uz pudelēm ir viegli apiet. Ja jūs redzat dārga alkohola pudeli ar kvalitatīvu dozatoru, tas nenozīmē, ka neviens nav mainījis tās saturu. Ar caurulītes palīdzību var tukšā elitāra alkohola pudelē ieliet kaut ko lētāku. Tā kā, ja jūs esat nolēmuši nosvinēt kādu pasākumu un iepriecināt sevi ar kādu dārgu dzērienu – izvēlieties restorānu, kam ir laba reputācija vai arī nopērciet dzēriena pudeli alkohola veikalā, tad būsiet pārliecināti par tā kvalitāti.

2. Pat, ja alkohols nav samainīts – tā kvalitāti var sabojāt laiks. Tas ir banāli, bet tā ir taisnība. Visdārgākos dzērienus pērk reti, tas nozīmē, ka viena pudele uz plaukta var stāvēt pusgadu, un pat vēl vairāk. Un tas nozīmē, ka jums neizdosies izbaudīt dārgo dzērienu, jo tas būs zaudējis savas garšas īpatnības.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru