7 noslēpumi, ko bārmeņi jums nekad nepastāstīs

3. Negāzētu ūdeni pudelē var nomainīt ar filtrētu krāna ūdeni. Vai arī ar ūdeni no pudeles, kas tiek izmantota tējai vai kafijai. Atšķirību jūs diez vai sajutīsiet, turklāt vēl pārmaksāsiet.

4. Izvairieties no ledus lietošanas dzērienā, it īpaši ne pārāk karstā laikā. Un ne tāpēc, ka tas bojā garšu vai arī jums nepielej pietiekošu daudzumu alkohola, nē. Tā kvalitātes dēļ. Aparāts, kas ražo ledu, ir jāmazgā vienu – divas reizes nedēļā, ko dažos bāros gandrīz neviens nedara. Ledus tur var atrasties ļoti ilgi. Turklāt daži bārmeņi, lai acumirklī atvēsinātu alkohola pudeli, var to ielikt ledū, pudeli iepriekš pat nenotīrot. Tas nozīmē, ka ledus, kurā atradās ne pārāk tīra pudele, var nonākt jūsu glāzē.

5. Ja jūs esat nolēmuši iet uz bāru nevis brīvdienās, bet nedēļas vidū, jo domājat, ka tur būs mierīgāka atmosfēra, tad varat būt pat ļoti pārsteigti. Bārmeņi apgalvo – darbadienās biežāk nekā nedēļas nogalēs starp klientiem notiek kautiņi. Viss tāpēc, ka brīvdienās bārus apmeklē tie, kuri vēlas atpūsties, un kuriem nav nodoma konfliktēt. Bet darbadienās – tie, kuriem nav darba/ir grūts periods/problēmas, un viņi ir gatavi izlikt dusmas kautiņā.

6. Alkohola aromāts neliecina par tā kvalitāti. Ja jūs domājat, ka spēsiet pārbaudīt, vai dzērienā ir pietiekoši daudz alkohola, vai nav, tad bārmeņi jau sen ir iemācījušies jūs apmānīt. Lai pastiprinātu alkohola smaržu, var ar to apsmērēt glāzes sānus. Bet, lai jums dzēriens pēc garšas liktos stiprāks – vajag jau pēc kokteiļa sajaukšanas salmiņā ieliet nedaudz alkohola. Tā, norijot pirmo malku, jūs padomāsiet, ka dzēriens ir pietiekami stiprs.

7. Ja bārmenis redz, ka cilvēks jau ir piedzēries, un viņam vairāk nevajadzētu dzert, viņš var pakāpeniski mazināt dzēriena stiprumu, un varbūt vispār ieliet klientam bezalkoholisko alu.

Tas tiek darīts tāpēc, lai nerastos problēmas ar problemātiskiem apmeklētājiem. Un protams, tas ir vēl viens veids, kā nedaudz ietaupīt.

avots

Leave a Comment