5 pašas atriebīgākās zodiaka zīmes. Iegaumējiet un esiet ar tām uzmanīgi!

3. Vērsis

Viegli aizvainojamie un nedaudz naivie Vērši vienkārši nevarēja neiekļūt šajā sarakstā. Spilgtie Zemes stihijas pārstāvji slimīgi reaģē uz tiem, kas viņus nenovērtē, cenšas par viņiem pasmieties vai liek “akmeņus riteņos” ar negodīgas spēles palīdzību. Jebkāda netaisnība izraisa Vērsī niknumu, novirzot visus viņa spēkus un domas tikai par vienu – atriebību!

Sava rakstura dēļ Vērsis atriebjas rupji un nepārdomāti. Vēl vairāk, gana bieži Vērša atriebība izskatās naivi un bieži vien smīdina apkārtējos, nekā sasniedz savu mērķi. Aizvainotājs uzreiz zina, kurš ir mēģinājis atriebties un paspēj īstenot drošības pasākumus, tāpēc spītīgajam, bet neapķērīgajam Vērsim parasti neizdodas novest lietu līdz galam. Bet šis cilvēks nekad nepiedod aizvainojumu un mēģinās atkal un atkal atriebties, un tieši tāpēc arī Vērsi nopelnījis trešo vietu mūsu topā.

2. Jaunava

Jaunavas ir ļoti mērķtiecīgas personības, kuras vienmēr panāk savu. Bet ņemot vērā vēl viņu ļaunatminīgumu, var tikai iztēloties, kas sagaida cilvēku, kurš nopietni ir aizvainojis Jaunavu. Vispār Jaunavas ir labsirdīgas pēc sava rakstura un nekad netiecas nodarīt pāri otram cilvēkam, bet, ja viņas aizvaino vai nodara pāri viņu ģimenei, Jaunavas labā sirds var kļūt ļoti ļauna! Tad, kad Jaunavas ir dusmīgas, no viņām baidās visi.

Aizvainotai Jaunavai galvā griežas tikai viens iespējamais risinājums – atriebība. Turklāt atriebība būs cietsirdīga, tāda, kuru aizvainotājs atcerēsies visu savu dzīvi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir raksturīgs, ka atriebības akcija nebūs spontāna, bet labi pārdomāta un sagatavota. Tas ir sava veida rituāls, kurš ietilpst Jaunavas goda kodeksā, un, lai kas arī nenotiktu, šis rituāls tiks novests līdz galam, Kopumā, ja tu aizvaino Jaunavu, vari nešaubīties – atriebības bulta skars tevi agrāk vai vēlāk. Bet kad tas notiks, un, ko gaidīt, to zina tikai Jaunava.

1. Skorpions

Skorpionu dēvē par pašu bīstamāko zodiaka zīmes pārstāvi. To lielā mērā nosaka stingrais un bezkompromisa raksturs šīs zīmes pārstāvjiem, un viņi neapstāsies neviena šķēršļa priekša, ja viņiem, vai viņu tuviniekiem tiks nodarīts pāri. Nevarētu teikt, ka Skorpioni ir viegli aizvainojami, bet, saņemot sitienu, viņi uzreiz sāk gatavot atriebības plānu, turklāt cietsirdīgas un asiņainas atriebības plānu.

Atšķirībā no ikvienas citas zodiaka zīmes, Skorpionu vienkārši nav iespējams apstādināt. Ar viņu nav iespējams sarunāt un viņam nevar izlūgt piedošanu! Tikai atriebība, tikai pilnīga iznīcināšana! Skorpions izdomās pašu sarežģītāko atriebības plānu, viņš pieslēgs desmitiem citu cilvēku kā līdzdalībniekus,  un noteikti beigās iznīcinās savu pretinieku. Un šajā ziņā Skorpionam nav līdzīgi, un tāpēc viņš pelnīti ieņem pirmo vietu sarakstā ar pašām atriebīgākajām zodiaka zīmēm!

avots: www.cluber.com.ua

Pievienot komentāru