5 lietas guļamistabā, kas neļauj jums aizmigt: atbrīvojieties no tām, jo tās traucē kvalitatīvam miegam

Iespējams, ka arī jūsu guļamistabā ir faktori, kuru dēļ jūs nevarat labi izgulēties. Dažkārt tas nav acīmredzams, un jūs dienu pēc dienas turpināt ciest no miega trūkuma.

Pirmais sliktā miega iemesls ir neveiksmīgs apgaismojums. Dažāda veida lampas ar aukstu baltu vai zilganu gaismu nav piemērotas guļamistabai, labāk izvēlēties apgaismes ierīci, kas spīd ar maigu siltu gaismu. Tad telpā būs mājīga atmosfēra, un jūs varēsiet ātrāk atpūsties.

Pievērsiet uzmanību spilvenam un matracim, uz kura guļat: mēģiniet izvēlēties ortopēdiskos variantus ar atmiņas efektu. Uz šiem priekšmetiem nedrīkst taupīt, jo runa ir par jūsu labsajūtu.

Vēl viens faktors, kas traucē ātri aizmigt, ir pārmērīgs daudzums nieciņu, mīksto rotaļlietu un dekoru. Protams, ir iespējams un nepieciešams iekārtot istabu miegam, taču centies pārāk neaizrauties, lai neradītu jucekļa efektu. Miega eksperti pētījuma ietvaros ir noskaidrojuši, ka daudz labāk ātrāk iemieg un dziļāks miegs ir tām personām, kas guļ brīvākā un tukšākā istabā. Tātad, atcerieties, ka guļamistaba nav noliktava!

Lasi vēl: Psiholoģe skaidro, kas notiek ar vīrieti, ja viņš mammu nostāda pirmajā vietā

Nekādu viedierīču un tehnikas. No guļamistabas iznesiet televizoru, datoru un citas tehnoloģijas. Tām vienkārši nav vietas telpā, kurā guļat.

Visbeidzot, guļamistabā nav ieteicams likt mākslīgos ziedus. Tie kļūs par putekļu savācējiem, tie būs pastāvīgi jānotīra, un no tiem nav nekāda labuma. Daudz labāk guļamistabu rotāt ar dzīviem augiem, kas piesātina gaisu ar skābekli.

Leave a Comment