5 labākās masāžas tehnikas, kuras tev jāveic katru dienu. Pats sev masieris!

Ir konkrēti pētījumi, kuri parāda, ka regulāras masāžas var palīdzēt uzlabot asinsriti, palielināt elastību un imunitāti, stimulējot balto asinsķermenīšu veidošanos organismā. Tas ir lielisks veids, kā justies aktīvi un enerģiski.

Bet problēma slēpjas tajā, ka tu nevari doties uz masāžas salonu katru dienu. Neuztraucies, jo saskaņā ar pētījumu, kas veikts Maiami Universitātē, tev palīdzēt īsa 15 minūšu masāža mājas apstākļos.

Šos 5 masāžas veidus tu vari sev veikt katru dienu mājā.

Iepļaukā savu ķermeni.

Padari šo par savu ieradumu. Sāc rītu ar to, ka iepļaukā visu savu ķermeni, sākot ar galvu, beidzot ar kājām. Sāc ar rokām un kājām, tad virzies lēnām uz ķermeņa augšdaļu un nobeidz ar galvu. Tas ne tikai stiprinās tavus muskuļus un kaulus, bet arī uzlabos asinsriti organismā.

Masē rokas.

Palīdzi savām rokām samazināt muskuļu sasprindzinājumu un sāc katru dienu tās masēt. Uz plaukstām uzklāj ķermeņa losjonu un pēc tam satver abas rokas, ar plaukstām sāc apļveida kustības. Tad berzē katras rokas aizmuguri, kā arī starp pirkstiem, īkšķi un plaukstu. Padariet to par ikdienas ieradumu, un tas palīdzēs mazināt stresu.

Glaudi vēderu pēc ēšanas.

Vai esi kādreiz glaudījis vēderu pēc ēdienreizes? Daudzi cilvēki to dara cerībā atbrīvoties no pārēšanās sajūtas. Un tas ir pareizi – vēdera glaudīšana var stimulēt gremošanas procesu.

Masē visu savu ķermeni pirms treniņa.

Ja vēlies doties uz trenažieru zāli, lai labi iestieptu muskuļus, labi ideja būs visa ķermeņa masāža pirms treniņa. Tas palīdz uzlabot muskuļu asinsriti un ļauj darboties efektīvāk. Pirms sākt intensīvu vingrinājumu, masē kājas un rokas, un vari izmantot veltni ķermeņa masāžai. Tas atslābinās muskuļus un uzlabos asinsriti.

Ar kāju ripini tenisa bumbiņu.

Cilvēkiem, kuriem ir sāpīgas un saspringtas kājas, tenisa bumbiņa ir viss, kas vajadzīgs. Nostājies uz vienas kājas, turies pie sienas, otru kāju novieto uz tenisa bumbiņas un lēnām sāc pārnest svaru, lai uzspiestu un bumbiņas. Lēnām kustini kāju un masē pēdu.

Pamēģini šos vingrinājumus mājā, lai atslābinātu muskuļus un noņemtu stresu.

avots: viralbake.com

Pievienot komentāru