3 vislielākās kļūdas mīlestībā, kuras pieļauj katra zodiaka zīme

Jaunava

Jūs izturaties pret sevi pārāk kritiski.

Jūs vienmēr jūtaties vainīgi pie tā, ka attiecības neizdevās.

Jūs uzdodat sev jautājumu, vai vispār esat pelnījuši mīlestību.

Jūs pārāk daudz domājat, aizdomājaties, sadomājat. Jūsu pārlieku aktīvā domāšana liek jums sadomāt, ka jūs neko nevarat izdarīt kā nākas, un tieši jūs esat iemesls, kādēļ kāda no attiecībām nav izdevusies. Tas nebūt nav tā. Jūs visu darāt pareizi un neesat vainīgi pie tā, ka izšķīrāties ar savu partneri. Jums vienkārši ir nepieciešams satikt kādu, kas būs jūsu mīlestības cienīgs, kas mīlēs jūs tā, kā neviens cits.

Svari

Jūs ne visai aktīvi komunicējat ar cilvēkiem, kuru intereses nesakrīt ar jūsējām.

Jūs uzturaties cilvēkos, jo bieži baidāties no vientulības.

Jūs nemitīgi vēlaties atrasties kopā ar savu otro pusīti.

Jūs bieži veidojat attiecības tikai tādēļ, lai jūs tādās būtu. Jūs ne vienmēr satraucaties par to, ar ko tiekaties, līdz paliekat atkal vieni. Saprotiet to, ka reizēm labāk būt vientulībā, nekā tikties ar cilvēku, kas nebūt nedara jūs laimīgus.

Skorpions

Jūs esat ļoti greizsirdīgi, un tas liek jums izskatīties nepārliecinātiem.

Jums nepieciešams ilgs laiks, kamēr sāksiet uzticēties cilvēkiem.

Jums nepatīk atvērties citiem, tādēļ bieži noslēpumus paturat pie sevis.

Jūs esat tik ļoti greizsirdīgi, ka nemitīgi jautāsiet, kādēļ jūsu partneris aizskatījās uz oficianti, garāgājēju, pārdevēju. Greizsirdība ir jūsu nemitīgais līdzdalībnieks, kas regulāri atgādina, ka cilvēks, ar kuru tiekaties, nav jūsu cienīgs. Ja šis cilvēks gribētu būt kopā ar citiem, tad nebūtu kopā ar jums. Šis cilvēks ir ar jums kopā tādēļ, ka vēlas būt jums līdzās. Neļaujiet savai greizsirdībai stāstīt jums kaut ko citu.

Strēlnieks

Jums patīk nemitīga kustība.

Jūs uz attiecībām lūkojaties kā uz ierobežojumu.

Jūs uzskatāt, ka visi ir tendēti pieķerties citiem.

Jūsu zinātkārā daba neļauj jums sēdēt mierā. Tā nav nekāda problēma, taču ne visi vēlas būt kopā ar piedzīvojumu meklētājiem. Jūs tiecaties domāt, ka attiecības neļauj jums dzīvot tā, kā vēlaties. Viss, kas jums atliek, ir atrast cilvēku, kas saprot un atbalsta jūsu dzīvesveidu. Attiecības ne vienmēr nozīmē rutīnu – atrodiet cilvēku, kas piekopj tādu pašu dzīvesveidu.

Mežāzis

Jūs uzskatāt, ka esat par aizņemtu mīlestībai.

Jums randiņi ir vienaldzīgi.

Jūs nesniedzat jauniem cilvēkiem pat iespēju.

Jūs uzskatāt, ka mīlestība ir kaut kas neredzams, neesošs, ko nav nepieciešams meklēt. Ļoti daudzi cilvēki labprāt ar jums tiktos, taču jūs esat tik aizņemti, ka to nemaz nepamanāt. Jūs nenostādāt mīlestību kā prioritāti, jo baidāties tikt sāpināti un sarūgtināti.

Ūdensvīrs

Jums nepatīk, kad cilvēki jums nepiekrīt.

Jūs uzskatāt, ka visi solījumi ir tukši.

Jums ļoti ātri paliek garlaicīgi.

Jūs esat gudri un neatkarīgi, tādēļ ļoti ātri nogurstat no cilvēkiem. Jūs uzskatāt, ka visi cilvēki, kurus jūs satiekat, balstās uz pirmajiem iespaidiem. Jūs vienmēr pārsteidzīgi izdarāt secinājumus, vai jums šis cilvēks der/ neder, nemaz neiepazīstot viņu tuvāk.

Zivis

Jūs vienmēr uzskatāt, ka jūsu un partnera saikne nav pārāk cieša.

Jūs vēlaties, lai jūsu dzīve līdzināts romantiskai komēdijai.

Jūs pārāk ātri cenšaties ienirt nopietnās attiecībās.

Jūs vēlaties tikties tikai ar tiem, kas plāno ar jums būt un dzīvot kopā ilgtermiņā, taču jūs nekad laikus to nespējat saprast. Tam ir nepieciešams laiks: ir jāiepazīstas ar cilvēkiem, jāizzina viņi, jāsaprot, vai tiešām būsiet kopā vienmēr. Taču nopietnu attiecību veidošana parasti prasa laiku.

avots

Leave a Comment