3 grima kļūdas, kas palielina vecumu

Šis raksts ir paredzēts vecākām sievietēm, kuras vēlas saglabāt savu pievilcību un kopto izskatu ar grima palīdzību.

Vēlamies uzsvērt, ka pareizs grims var palīdzēt izskatīties svaigai un pārliecinātai, taču dažas kļūdas tajā var palielināt grumbu parādīšanos un mazināt ādas dabisko skaistumu.

Šajā rakstā mēs apspriedīsim trīs svarīgus grima aspektus, kuriem ir vērts pievērst uzmanību.

Tonālā krēma izvēle

Izmantojot tumšus tonālos krēmus, var pasliktināt kopējo ādas izskatu un izcelt tās nepilnības. Vecākām sievietēm ieteicams izvēlēties tonālo krēmu, kas atbilst jūsu ādas krāsai, vai pat par pus toni gaišāku toni, lai panāktu dabiskāku un jauneklīgāku izskatu.

Lasi vēl: Jaunākie pētījumi šokē: Svaru celšana varētu būt jaunākais līdzeklis pret ādas novecošanos

Lūpu krāsas un lūpu kontūra

Lietojot tumšas lūpu krāsas, var izcelt grumbas ap lūpām, īpaši kaktiņos, un padarīt lūpas mazāk piepildītas. Nobriedušām sievietēm ieteicams uzklāt plānu lūpu krāsas kārtu un ar zīmuli koriģēt lūpu kontūru. Lai palielinātu apjomu, varat uzklāt nedaudz gaišu lūpu krāsu lūpu centrā un sajaukt toņus.

Pūdera izmantošana

Pūderis var padarīt ādu sausāku un palielināt grumbu parādīšanos, īpaši krokās. Vecākām sievietēm ieteicams lietot minimālu pūdera daudzumu un izvēlēties iespējas ar atstarojošām īpašībām, lai piešķirtu sejai svaigu un mirdzošu izskatu.

Ievērojot šos vienkāršos noteikumus, jūs varat izcelt savu dabisko skaistumu un justies pārliecināti neatkarīgi no vecuma.

 

Leave a Comment