2024. gadā valdīs zaļais koka pūķis, kurš dāvās laimi tikai dažiem izredzētajiem

Pūķa gads 2024. gadā būs veiksmīgs spēcīgas gribas un uzņēmīgiem cilvēkiem, kuri paļaujas tikai uz sevi. Tas attiecas arī uz jebkuru citu gadu, kurā valda spēcīgs simbols, piemēram, Tīģeris. Nākamā gada enerģiju negatīvā puse ir saistīta ar to, ka šis spēks var šķelt un sarīdīt cilvēkus, pārbaudot viņu attiecību izturību.

Nākamajā gadā Vērša, Žurkas un Tīģera gadā dzimušajiem cilvēkiem var laimēties būt neatkarīgiem un patstāvīgiem. Bet cilvēkiem, kuri ir slinki un atkarīgi, nāksies apgūt vērtīgas, kaut arī sāpīgas dzīves mācības.

Naudas un augsto tehnoloģiju nākotne

Plutons ir saistīts ar kolektīvo enerģiju resursu sadales jomā. Gaidāma globāla un lokāla pārstrukturēšana, reformas, jauni likumi un noteikumi.

Lasi vēl: Kāda ir labvēlīgākā nedēļas diena katrai zodiaka zīmei

Pārmaiņas ietekmēs ekonomiku. Pārveides kontekstā, iespējams, runa ir par digitālas naudas stingru ieviešanu, kas ar laiku izstums papīra naudu. Par to pēdējos gados runā ne tikai astrologi, bet arī pareģotāji visos Zemes nostūros. Acīmredzot laiks ir pienācis!

Cilvēce pāriet jaunā digitālajā laikmetā. Tā rezultātā var parādīties jauni krāpšanas veidi, piemēram, ar to pašu elektronisko naudu. Tas ir dabiski, un no tā nav iespējams izvairīties. Taču ir svarīgi saprast, ka visam ir vajadzīgs laiks, un pārmaiņas notiks nevis viena gada laikā, bet varbūt pēc 10-20 gadiem.

Valstis liks uzsvaru uz augsto tehnoloģiju attīstību, un šis segments piesaistīs daudz naudas. Tajā pašā laikā roboti drīz vien pilnībā neaizstās cilvēkus visās darbības sfērās. Iespējams, mēs nedzīvosim pietiekami ilgi, lai redzētu mākslīgo intelektu tā ziedu laikos.

Leave a Comment