20 “ netīras” lietas, ko dara visi tie, kuri ir apzinājušies – šīs attiecības ir visiem laikiem! Īstas tuvības rādītāji

Lielais vairums attiecību pārdzīvo gan medusmēneša etapu, gan pierīvēšanas posmu, gan attiecību piepildījumu. Un tajā brīdī, kad kļūst skaidrs, ka šis cilvēks nekur nepaudīs, attiecībās ienāk vairāk uzticēšanās un atklātības. Taču tas ne vienmēr ir uz labu, brīdina Aunty Acid!

Faktiski, kolīdz sākas šī fāze, katrs pārī kļūst vairāk informēts, ko tad ir slēpis otrs cilvēks. Un tas nav tikai kāds kaitinošs ieradums, bet arī daudz nepieklājīgākas lietas.

Un ja jūs tiešām gribiet nodzīvot dzīvi kopā, tad jums ir jāpieņem dažādi dīvaini partnera ieradumi.

Tas ir mazākais, ko jūs variet izdarīt, neskaitot to, ka jūs varat pielikt punktu saviem pretīgajiem ieradumiem. Taču jūs esiet pārliecināti, ka otrs nekur nepazudīs , tāpēc atslābuši un pašpārliecināti. Agrāk jūs centāties uz otru atsāt iespaidu, bet tagad atļaujaties sev to, ko agrāk nekad neatļāvāties.

LASI VĒL: Kādas sievietes patīk vīriešiem, kuri meklē nopietnas attiecības

Lūk šīs kļūdas, kuras pieļauj pāri, kad attiecības nonāk līdz zināmai robežai. Ja šis saraksts palīdzēs kaut daļēji tikt ar tām galā, tad tas jau būs labs rezultāts.

  1. Jūs pārstājat skūties.

Tagad sievietei vairs nav jārūpējas par gludām kājām, jo vakars gultā pavisam ne obligāti beigsies ar seksu. Īpaši, ja abi ir noguruši! Bet asās kājas var noslēpt pidžamas biksēs.

  1. Jūs izlaidiet gāzes.

Pirmajās pazīšanās dienās jūs centāties noslēpt šīs nepatīkamās skaņas, taču kolīdz jūs tās izdzirdējāt pirmo reizi ( un ne pēdējo), uzskatiet, ka tuvība ir sasniegta.

  1. Jūs pārrunājat izkārnījumus.

Jā, par šo tēmu nerunā puķu – šokolāžu periodā, bet ja jūs to variet apspriest, tad tas jau ir jauns posms jūsu attiecībās. Vēl vairāk, tas liecina par to, ka jūs esiet sasnieguši noteiktu komforta līmeni.

  1. Jūs apspriediet mēnešreizes.

Katru reizi, kad pienāk šis kritiskais laiks, tas ietekmē visu. Jūsu noskaņojumu, seksu un pat jūsu diētu, tāpēc, tas ir pilnīgi dabiski, ka jūs par to runājat.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru