12 veidi, kā pavisam viegli uzturēt kārtību automašīnas salonā

Daudziem šoferiem automašīna kļūst par otrajām mājām. Bet mājai nepieciešama uzkopšana. Un, ja dzīvoklī ir pavisam viegli ieslēgt putekļsūcēju vai noslaucīt putekļus, tad mašīnas tīrīšana bieži ir darbiņš profesionāļiem. Lai retāk būtu jāmaksā par automašīnas uzkopšanu, izmantojiet dažas vienkāršas viltībiņas, lai uzturētu kārtību.

Ierīkojiet vietu atkritumiem

Ilgu pārbraucienu laikā mums bieži vajag kaut ko izmest. Izmantojiet šim nolūkam konteinreru birstošajiem produktiem ar maiņas maisiņiem. Hermētiskais vāks neļaus atkritumiem izbirt pat braucienu laikā. Kārtējā stāvlaukumā vajadzēs vien maisiņu nomainīt.

Savāciet kosmētikas somiņu

Obligātajai aptieciņai pēc ceļu satiksmes noteikumiem jābūt aprīkotai pilnībā. Tāpēc, lai nebūtu problēmas, glabājiet pa rokai papildus komplektu ārkārtas situācijām nepieciešamās mantas. Salieciet visu kosmētikas maciņā caurspīdīgā krāsā. Nepieciešamības gadījumā jūs ātri atradīsiet vajadzīgo mantu.

Izmantojiet karabīnes

Piesprādzējiet somas vai citas mantas, kuras var pakarināt pie sēdekļa atzveltnes ar karabīnes palīdzību. Asas bremzēšanas gadījumā jūsu  mantas neizbirs pa visu salonu.

Konteineri uz piesūcekņiem

Ceļošana ar maziem bērniem var kļūt patiesi nogurdinošs. Mazulim pavisam ātri apniks vienkārši skatīties pa logu. Sakārtojiet rotaļlietas, zīmuļus un citus sīkumus tieši uz stikla. Laiks, kas pavadīts ceļā bērnam pāries ātrāk.

Organizators uz sēdekļa

Speciāls organizators saliks visu pa plauktiņiem. Jo īpašu tādu aksesuāru novērtēs mammas ar mazuļiem, kuriem vienmēr ir jābūt piekļuvei lielam daudzumam mantu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru