12 lietas, ko vīrieši nekad nesaprot pareizi

Pat pēc gadiem ilgas kopdzīves sieviete vīrietim joprojām ir noslēpums. Varbūt stiprā dzimuma pārstāvji var saprast tikai viens otru?

Tā gadās…

Šķiet, ka starp sievieti un vīrieti pastāv kāda slepena valoda. Bet to zina tikai sievietes. Un visbiežāk šādās situācijās rodas grūtības. Apskatīsim dažus no tām…

Kad no viņas mutes izskan: “Viss ir kārtībā.”

Kad meitene pasaka šo frāzi, tas parasti nozīmē “nē, viss NAV normāli”. Tomēr dažkārt “viss ir kārtībā” var būt sirsnīga patiesība. Jums ir jāiemācās to atpazīt. Tas prasīs novērošanu, empātiju un iejūtību.

Kad sieviete runā par personīgo telpu

Viņas nevēlas to ilgtermiņā. Viņām vienkārši nepieciešams savākt savas domas un emocijas. Telpa nav zīme, kas liecina par to, ka ir pieņemami doties krāpšanas gājienā. Vienkārši dodiet savai sievietei laiku, lai viņa atvilktu elpu. Gaidiet viņu.

Sieviete ir kas vairāk nekā tikai emocijas

Sievietes ir lieliskas analītiķes. Viņas pat labāk nekā vīrieši “nolasa” notiekošo. Vīrietim atliek racionāli pieiet katrai situācijai, apsvērt lietas no dažādām perspektīvām. Tas palīdzēs izprast tā dēvētā “vājākā dzimuma” domāšanas veidu.

Lasi vēl: Stilisti nosaukuši jauno rudens – ziemas sezonas topa krāsu un tā nav melna!

Sievietes vienmēr zina… patiesību

Viņas vēro, kā vīrieši sapinas savu melu tīklā. Viņas vēro, kā vīrieši cīnās pret patiesību un galu galā nonāk zaudētāju pusē. Sievietes jūt melus.

Sieviešu fantāzijas

Viņām patīk fantazēt, un tāpēc tik bieži nākas skatīties Nikolasa Spārska filmas. Sievietes slepeni vēlas, lai vīrieši izaugtu līdz viņu ideālajām “versijām”. Viņiem bieži vien pietrūkst dzirksts un brīnumainības. Nedaudz vairāk pūļu, un mīļotās sievietes dzīve patiešām var pārvērsties pasakā.

Sievieti interesē, kā jūtas vīrietis

Atbildot uz viņas jautājumu, neaprobežojieties ar trim vārdiem. Dariet viņai zināmas savas domas un jūtas. Parādiet, ka jūtaties ērti, atbildot uz jautājumu. Un paudiet sevi pēc iespējas sirsnīgāk.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru