11 lieliski paņēmieni, kur un kā var izmantot higiēnisko lūpu krāsu. Negaidīju tādus padomus!

Higiēniskā lūpu krāsa – kosmētisks produkts, kas ļoti daudziem kļuvis par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu un glābiņu lūpu maigumam, skaistumam, labsajūtai. Taču šodien mēs jums piedāvājam ielūkoties padomos, kur un kā izmantot higiēnisko lūpu krāsu, kas noteikti jums iepriekš nemaz nebūs ienācis prātā.

Jauni apavi vienmēr ir lieliski. Taču bēda tāda, ka bieži vien no jauniem apaviem rodas tulznas. Lai izvairītos no tulznu veidošanās, iesmērējiet higiēnisko lūpu krāsu vietās, kur ir liela iespējamība, ka tiks uzberztas tulznas. Šis paņēmiens palīdzēs jums izvairīties no tulznu uzberšanas un nepatīkamā diskomforta.

Ja jums vajag noņemt nost gredzenu, taču tas ir iesprūdis un pa rokai nav nekā, kas palīdzētu to noņemt nost, dziļi ieelpojiet… Jo palīgā jums nāks higiēniskā lūpu krāsa! Tā strādā vienmēr.

Degunam pēkšņi uzradās sausa āda? Nekādu problēmu, jo arī šīs vietas ir iespējams iesmērēt ar higiēnisko lūpu krāsu. Patiesībā, higiēniskai lūpu krāsai piemīt daudz mitrinošākas un labākas aizsargspējas, nekā dažam labam sejas krēmam.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru