11 lieliski paņēmieni, kur un kā var izmantot higiēnisko lūpu krāsu. Negaidīju tādus padomus!

Ja jums pa rokai nav aptieciņa, nelielus skrāpējumus vai pušumus veiksmīgi iespējams apstrādāt ar higiēnisko lūpu krāsu. Tas pasargās pušumu no infekcijas vai netīrumu iekļūšanas tajā, kā arī veicinās sadzīšanas procesus.

Higiēniskā lūpu krāsa ir lielisks līdzeklis uzacu ieveidošanai. Neskaitot fiksāciju, šis produkts sniedz uzacīm koptu skatu un veicina to augšanu.

Higiēniskā lūpu krāsa ir neatņemams līdzeklis nagu kopšanā. Kādēļ pirkt speciālos līdzekļus?

Matu elektrizēšanās ir ļoti daudzu problēmas, īpaši jau ziemas laikā. Lai novērstu šo kaitinošo problēmu, atliek vien plaukstās iesmērēt mazliet higiēnisko lūpu krāsu un pārlaist pēcāk šīs plausktas pāri matiem.

Higiēnisko lūpu krāsu iespējams izmantot arī matu galiem, lai tie nešķeltos.

Iesmērējiet rāvējslēdzēju ar higiēnisko lūpu krāsu, lai tas vairs nekad neiestrēgtu.

Jūs noteikti zināt, cik grūti ir ielikt auskarus, ja tie ilgāku laiku netika nēsāti. Arī šeit palīgā nāks higiēniskā lūpu krāsa.

Ja jums uz ādas ir netīrumi no skropstu tušas, tos pavisam viegli var dabūt nost ar vates kociņiem, kuriem virsū uzsmērēts mazliet higiēniskās lūpu krāsas. Starp citu, ja gadās tā, ka neesat mājās un nepieciešams noņemt nost kosmētiku, bet pa rokai nav kosmētikas noņēmējs, palīgā atkal nāks higiēniskā lūpu krāsa. Lai gan tas nav tik ērti, šāds variants tik un tā ir labāks par vienkāršu ādas sausināšanu ar ūdeni un ziepēm.

avots

Pievienot komentāru