Zināms, kāpēc viņš vairs nav redzams TV ekrānos: sliktas ziņas pazīstamā Roberto Meloni dzīvē

Foto – ekrānuzņēmums

Skatītāji jau pamanījuši, ka kādu laiku atraktīvais raidījuma vadītājs Roberto Meloni vairs nav redzams sēžot blakus savai kolēģei krēslā, vadot TV raidījumu “Pasaki to skaļi”. Izrādās, tam ir nopietns izskaidrojums. Par to šonedēļ raksta žurnāls “Kas Jauns”.

Atklājies, ka atraktīvais raidījumu vadītājs jau sen cīnās ar ve***bas problēmām un ir pārdzīvojis arī nopietnu mugurkaula ope***ju.

Lasi vēl: Milzīgu pārsteigumu īsi pirms Ziemassvētkiem latviešu dziedātājai Lindai Leen sagādājis viens no pasaulē pazīstamākajiem miljardieriem

Novembra sākumā Roberto esot devies uz kārtējo raidījuma filmēšanu, kur viņam palicis slikti. Muguras sāpes gan viņu esot mocījušas jau sen, taču ar tām viņš varējis labi sadzīvot, kad gājis uz fizioterapeita nodarbībām. Vēlāk gan viss palicis sliktāk un pēdējā laikā nepalīdzēja pat pretsāpju līdzekļi.

Foto – ekrānuzņēmums

Šobrīd Roberto ir pārdzīvojis mugurkaula ope****ju un atlabst “Vaivaros”.

Sēdēt viņš nevarēs vēl apmēram mēnesi, taču “Vaivaros” ar staigāšanu ar katru dienu viņam klājoties aizvien labāk. Tāpēc skatītājiem jābūt nedaudz pacietīgiem, jo tik drīz Meloni TV ekrānos diez vai atgriezīsies.

Visu rakstu var izlasīt 12.decembra žurnālā “Kas Jauns”!

Pievienot komentāru