Želatīns cīņā pret melnajiem punktiņiem

Skaistumam un ādas defektu profilaksei gandrīz visas skaistā dzimuma pārstāves izmanto sejas maskas. Želatīns jau sen tiek veiksmīgi izmantots kosmētikas procedūrās.

Želatīna maskas uzrāda lieliskus rezultātus, ar to palīdzību var likvidēt melnos punktiņus, nostiprināt un savilkt ādu un pat izlīdzināt grumbas.

Želatīns ir dzīvnieku izcelsmes kolagēna atvasinājums, kas ir olbaltumvielu savienojuma ekstrakts, kas ir pamats jaunu ādas šūnu veidošanai.

Jebkuras maskas receptes galvenais pamats ir no želatīna – nekādā gadījumā nepievienojiet papildu sastāvdaļas, kamēr tas nav pilnībā izšķīdis.

Bieži sastopams ādas defekts, ar kuru cīnās dažādos veidos, ir tauku korķu veidošanās porās, kas vizuāli izskatās kā melni punktiņi uz ādas. Populārākās vietas, kuras skar melni punkti, ir tās, kur poras ir visvairāk paplašinātas: zods, deguns un piere.

Daudziem cilvēkiem šī problēma rodas nepareizas sejas ādas kopšanas dēļ, īpaši tiem, kuriem patīk pūtītes izspiest, taču tā vietā, lai no tām atbrīvotos, viņi ievaino ādu un galu galā situāciju pasliktina.

Gatavojoties uzklāt uz sejas sagatavoto masku, noteikti veiciet rūpīgu ādas attīrīšanu no taukiem un kosmētikas atliekām. Vislabāk der tvaika pirts, tā sniedz dziļu attīrīšanu un atver poras. Ir vērts atcerēties, ka masku uzklāj uz sejas, izvairoties no ādas ap acīm un lūpām.

Kad maska ir uzklāta, lai tā pēc iespējas labāk iedarbotos, vajadzētu ērti apsēsties, atpūsties, var ieslēgt klusu mūziku un uz acīm uzlikt tējas maisiņus vai gurķu riņķus.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru