Visu slimību pamatcēlonis

Kas ir slimība?

Fiziska kāda orgāna slimība vienmēr ir problēmas izpausmes pēdējā stadija. Jebkura slimība sākas ar smalkajiem ķermeņiem, un fiziskais ķermenis jau ir “pēdējā instance”. Un tas attiecas uz jebkuru orgānu un sistēmām.

Slimības fiziskajā līmenī atspoguļo slimu pasaules uzskatu, precīzāk – cilvēka kaitīgās domas, nodomus un uzvedību. Parasti slimības norāda uz nepareizu attieksmi pret dzīvi vai pret sevi.

Pirmkārt, cilvēks sāk domāt negatīvi. Šīs negatīvās domas veido melnu plankumu uz garīgā ķermeņa. Līdzīgi čūlai šīs domas pēc tam iekļūst dziļāk emociju ķermenī. Un cilvēks sāk izjust bailes vai dusmas. Tad tas pāriet uz fizisko ķermeni un skar orgānu, kas atbild par sfēru, kurā cilvēkam ir negatīvisms.

Līdz ar to, lai izārstētos no slimības, vispirms ir jāmaina savs skatījums uz konkrēto jautājumu. Tikai apzinoties šī jautājuma būtību, ir iespēja atvadīties no slimības.

Slimība ir signāls par harmonijas ar Visumu pārkāpšanu un aizsardzību zemapziņas līmenī no savām destruktīvajām domām un uzvedību.

Ja jūsu domas bieži izjūt stresu, jūs nogalināt savu veselību.

Vai jūs zināt, kas ir “trešā gada slimība”?

Tā rodas medicīnas studentiem 3. studiju gadā, kad viņi sāk apgūt dažādu slimību simptomus. Un interesanti ir tas, ka viņi atrod katras slimības simptomus sevī. Tas tāpēc, ka viņi visu laiku par tiem domā. Un, domājot par tām, viņi gūst apstiprinājumu savām domām apkārtējā pasaulē.

Prakse “Sāpes, iepazīsim viens otru!”.

Vai esi gatavs satikt savas sāpes? Vai esat gatavi paskatīties tām acīs?

Jā, tas ir sāpīgi un neērti, bet tas ir arī gandarījums!

Kad jums sāp, ieelpojiet un izelpojot ļaujiet sāpēm plūst cauri jums. Ļaujiet sāpēm būt!

Redziet, kādas ir jūsu sāpes? Kāda ir tās krāsa, smarža, forma, garša? Dodiet sāpēm laiku un vietu!

Pasakiet sāpēm: “Es tevi jūtu, tu esi manas sāpes! Es tevi radīju, un es dodu tev laiku un vietu!”

Ieskatieties sāpēs, dejojiet ar tām vai vienkārši sēdiet un klausieties skaņās, kas tās ieskauj!

Sāpes vai nu izzudīs, vai kļūs daudz vājākas. Šī prakse ir diezgan efektīva.

Leave a Comment