Vīrietis palīdzēja vecai tantiņai, nomainīja riepu. Viņš tikai vakarā saprata, kas patiesībā notika

Vīrietis aizbrauca. Tantiņa bija tik ļoti patīkami pārsteigta par vīrieša labo sirdi, ka viņai pat galva sareiba. Viņa iekāpa savā Mercedes un aizbrauca uz tuvāko ēstuvi.

Tur viņa satika viesmīli, kas piedāvāja dvieli, lai nosusinātu viņas no lietus samirkušos matus. Un te tantiņa pamanīja, ka viesmīle ir sieviete ar ļoti lielu vēderu – laikam pēdējos grūtniecības mēnešos. Viņa noteikti ir ļoti nogurusi, taču izskatās pēc jaukākā cilvēka pasaulē.

Vecā tantiņa pasūtīja limonādi un ļoti ātri to izdzēra. Tad viņa atcerējās par Braienu Andersonu. Viņa samaksāja par savu dzērienu ar 100 dolāru banknoti, taču brīdī, kad viesmīle gāja pēc atlikuma, tantiņa ātri devās projām.

Lasi arī: Kas tāds metro vēl nebija redzēts! Parasts brauciens pārvērtās par kaut ko tādu, ko ikviens pasažieris atcerēsies ļoti ilgi

Oficiante atrada zīmīti, kas bija uzrakstīta uz salvetes: “Pa ceļam uz šejieni man palīdzēja kāds ļoti labs cilvēks. Tagad es palīdzēšu arī jums.” Salvetē bija ietīti vēl 400 dolāri.

Viesmīle bija tik ļoti lielā šokā. Nākošajā mēnesī viņai bija jādzimst mazulītim, tādēļ tuvākās nedēļas būs ļoti grūtas. Viņa paņēma naudiņu, ielika to savā kabatā un beidza savu maiņu.

Pēc pāris stundām viesmīle atnāca beidzot mājās. Viņa ierāpās gultā un, domājot par to, kā viņai ir paveicies, pieliecās pie vīra, lai iedotu buču un teica: “Es tevi mīlu, Braien Anderson!”

 

COMMENTS

Pievienot komentāru