Vīrietis domāja, ka viņam tikai rādās, bet kad viņš piegāja tuvāk – ieraudzīja, ka zem suņa bezpajumtnieka ir zīdainis..

Dr. Egidio  Melia, galvenais ārsts Laplatas slimnīcā Melchor Romero, teica, ka policija kopā ar bērniņu slimnīcā ieradās 11:30. Pēc ārstu teiktā, bērniņš bija vien dažas stundas vecs. Neskatoties uz to, ka zīdainim bija daži virspusēji skrāpējumi un zilumi, kā arī no mutes tecējis asins, tas bija pietiekoši stabilā stāvoklī.

Nākamajā rītā slimnīcā uzradās bērna māte, kuru tur bija sūtījuši kaimiņi. Viņa paziņoja iestādei, ka mazulis, kas sver aptuveni 4 kg esot viņas. Viņai uzreiz tika nozīmēta psihologa palīdzība un māte tika hospitalizēta. Viņa tikpat kā neko nestāstīja par šo incidentu.

Suns bezpajumtnieks, kuru nosauca par „Puti”, kļuva par īstu varoni! Viņas kucēniem tika nodrošināti pienācīgi apstākļi dzīvei un uzradās pat gribētāji kucēnus paturēt sev. Kas attiecās uz pašu Puti, viņu arī centās savākt no ielas, tomēr brīvību mīlošais raksturs neļāva viņai uzturēties pateicīgo cilvēku dzīvoklī. Suni baro visi apkārtesošie kaimiņi! Tāpat viņi iekārtojuši arī suņu dāmai ērtu būdu.

avots

Pievienot komentāru