“Viņš mani tā piekāva!” Linda beidzot aizbēga no alkoholiķa un atgriezās Latvijā

“Tagad meita ļoti bieži prasa, kad tētis būs mājās. Man sāp sirds vienīgi par to, vai es izdarīju pareizi bērna dēļ,” Linda teica un uzsvēra, ka vienlaikus nav gatava vīrieti pieņemt atpakaļ savā dzīvē.

Jubileja noslēdzas ar kāvienu

Linda arī pastāstīja par kādu smagu vardarbības epizodi: “Bija jubileja, atnāca draugi, viņam likās, ka es ar draugiem savādāk runāju.” Beigās vīrietis viņu tā piekāva, ka viņai radās lielas un paliekošas veselības problēmas.

Atgriežoties Latvijā, viņa apmeklēja vairākus ārstus, bet noskaidroja, ka diemžēl bojājumi ir neatgriezeniski.

Sarunas brīdī Lindas bijušais partneris joprojām dzīvoja ārzemēs, bet viņa māte bija Latvijā. “Viņa man zvana un draud, ka atņems man bērnu.” Šobrīd meitenei ir 7 gadi un viņa mācās 1.klasē.

“Mums ir labi divatā, mums ir dzīvoklītis,” Linda pauda prieku par esošo situāciju un piebilda, ka saņēmusi arī dažādu palīdzību gan no sociālā dienesta, gan biedrības “Palīdzēsim viens otram”. “Palēnām mums kaut kā sanāk.”

Atbēga uz Latviju

Linda un viņas bijušais dzīvesbiedrs, kurš arī ir latvietis, satikās kādā Eiropas valstī, uz kuru viņa aizbrauca apciemot savu māsu. Vīrietis pazina Lindas māsu, jo no Latvijas bija aizbraucis jau agrāk.

Šogad Linda atgriezās Latvijā. “Kā es tiku mājās? Es par savām problēmām nevienam neko neteicu. Es nevarēju to vairāk paciest un tad uzrakstīju savai māsai, lai viņa man palīdz nopirkt biļeti. Viņa man nopirka biļeti. Var teikt, ka mēs atbēgām atpakaļ uz Latviju.

Visu rakstu Tu vari izlasīt ŠEIT

Pievienot komentāru