Viņa iesēja dārzā maisiņos ziepes. Rezultāts ir patiešām apbrīnojams!

Kas jādara?

Sagrieziet ziepes lielos gabalos un salieciet pa auduma maisiņiem.

Ar skavotāju aiztaisiet ciet maisiņa malas, lai zepes nekristu laukā. Taču malas nevajag aiztaisīt ārkārtīgi blīvi – mums ir nepieciešams, lai ziepju smarža brīvi izplatītos.

Pa dārza perimetru iesitiet koka mietus, bet uz tiem uzkariet ziepju maisiņus.

Atlikušās ziepju daļas varat smalki sasmalcināt un izbērt pa taisno uz savu augu augsnes, lai nodrošinātu papildus aizsardzību pret kaitēkļiem.

Ziepju izdalītais aromāts tik ļoti nepatīk kaitēkļiem, ka viņi vienkārši nenāks uz jūsu dārzu. Lietus laikā smarža tikai pastiprināsies. Jo labāk jums!

Atcerieties, ka ziepes nepieciešams regulāri mainīt, lai nezaudētu šī paņēmiena efektivitāti. Īpašu uzmanību pievērsiet aromātiskajām ziepēm – no tām ir vislielākais efekts. Ziepes ar neitrālu smaržu nedos nekādus rezultātus.

Pats labākais šajā visā ir tas, ka ziepju metode ir dabīga un nekaitīga. Ziepes neatstāj uz augļiem un dārzeņiem kaitīgās vielas. Tās ir pavisam nekaitīgas dzīvniekiem un kukaiņiem, kurus atbaidīsiet, kā arī apkārtējai videi.

Šī metode kļuva aktuāla kopš tā brīža, kad modē atkal ir veselīgais un eko dārzniecības veids. Izmantojiet šo metodi, lai pārliecinātos, cik skaists un dabai draudzīgs var būt jūsu dārzs.

avots

Pievienot komentāru