Vientuļais tēvs pazūd no darba, bet, kad kolēģi saprot kāpēc, viņu rīcība liek visiem raudāt

Neticamā kolēģu rīcība lika vīrietim raudāt

Par laimi, kompānijā Seidel, kur Andreass strādā, ir daudz labsirdīgu un līdzjūtīgu cilvēku. Kolēģi zināja par smago situāciju un to, cik maz laika viņam paliek priekš dēla, kuram tagad tēvs ir vajadzīgs vairāk nekā jebkad. Visi 700 kompānijas darbinieki pieņēma lēmumu, ka strādās virsstundas, lai Andreass varētu būs mājās , kopā ar savu dēlu.

Tika nostrādātas 3300 virsstundas un tas nozīmēja, ka Andreasam nevajag strādāt vairāk kā gadu. Kompānijas ģenerāldirektors Andreass Ricenhofs ļoti lepojas ar savu darbinieku izlēmību.

“Patīkami vērot kā saliedējas kolektīvs, kad rodas grūtības. Daži kolēģi par Andreasu atstrādāja pat 30 stundas”, – intervijā vācu avīzei Oberhessische Zeitung pastāstīja kompānijas Seidel ģenerāldirektors.

Katru gadu vairāk nekā 170 000 cilvēku ASV konstatē leikēmiju. Tā ir visizplatītākā vēža forma bērniem un pusaudžiem. Pastāv divi leikēmijas veidi: akūtā limfoblastu leikēmija un akūtā mileoīdā leikēmija. Par laimi, pēdējos gados mirstība ir samazinājusies. Pēc bērnu slimnīcas St. Jude Children’s Research Hospital Memfisā, izdzīvojušo bērnu skaits abās formās sastāda aptuveni 90 un 70 procentus.

Andreass nespēja valdīt asaras, kad uzzināja, ko izdarījuši viņa kolēģi. Tagad viņš pastāvīgi var atrasties blakus savam bērnam un palīdzēt viņam cīnīties ar šo smago slimību. Padalieties ar šo aizkustinošo informāciju ar saviem draugiem Facebook un novēliet mazajam Džūliusam izveseļoties!

avots

Leave a Comment