Viena bērna divi tēvi sarīkoja svarīgu fotosesiju. Un nē, viņi nav geji Meitenītei paveicies!

Lūk, jums parasta ģimene: meitene, viņas šķirtie vecāki un viņas mātes līgavainis.

Saskaņā ar nesena pētījuma datiem, gandrīz 40% laulību vismaz viens no laulātajiem jau ir bijis reizi precējies. Lai arī tas šķiet dīvaini, daudziem sanāk izveidot lieliskas attiecības!

“Otrais tētis” Dilans Lenoks ievietoja savā Facebook profilā postu, kurš savāca vairāk nekā 237 tūkstošos “patīk”, un vairāk nekā 136 tūkstoši dalījās ar šo ierakstu tālāk. Kas tad viņa ierakstā bija tik īpašs? Izrādās vīrietis izstāstīja stāstu par savu neparasto ģimeni.

“Vilova, mūsu meitiņ, kā tava mīlestība ir izmainījusi mūs visus.

Vīrietis pa kreisi – tas esmu es (tētis, tētis Dilans, vai bonusa tētus). Vidū – mūsu princese Vilova. Bet pa  labi – Dāvids (tētis, tētis Dāvids, vai bioloģiskais tētis). Nē, mēs neesam viendzimuma pāris, bet mums ir kopīga meita. Dāvids ir bijušais Sāras vīrs, bet es viņas līgavainis.

Mēs esam apvienojušies unikālā ģimenē, lai mūsu bērni iepazītu mīlestības spēku. Es ieguvu ne tikai meitu, bet arī brāli un labāko draugi. Paldies, Sāra, ka ļāvi tam notikt!

Kad viņš atbrauc apciemot Vilovu, viņš dzīvo pie mums. Viņš nav svešs un vienmēr būs daļa no ģimenes, kaut vai tikai tāpēc vien, ka mums ir kopīga meita!

Vilova Greisa, tavi tēti tevi mīl!”

Paskatieties uz šo aizkustinošo fotosesiju.

avots: lifter.world

Pievienot komentāru