Vecgadu vakaru pavadiet vismaz viena vīrieša kompānijā: lietas, ko darīt un nedarīt 31. decembrī, lai visu gadu pavadītu veiksme un laime

Citas zīmes saistībā ar Jauno gadu

Papildus iepriekš minētajiem aizliegumiem ir arī citi ticējumi – ja tos ignorēsiet, pastāv liela iespēja, ka nākamās 366 dienas pavadīsiet apātijā, izmisumā un vientulībā.

Uzmanieties nesvinēt Jauno 2024. gadu vienatnē – pretējā gadījumā šis stāvoklis jūs pavadīs ļoti ilgi. Vienīgais izņēmums ir jūsu personīgā vēlme pavadīt svētkus šādā veidā. Šādā gadījumā labāk noskatīties filmu, izlasīt grāmatu vai nodarboties ar kādu hobiju, bet ne šķirstīt sociālos tīklus.

Tāpat nevalkājiet vecas drēbes un atsakieties no tikai sieviešu kompānijas. Labāk uzvilkt visu jauno un atšķaidīt ballīti ar vismaz vienu vīrieti. Šāds rituāls palīdzēs tev piesaistīt pozitīvas pārmaiņas nākotnē un izveidot personīgo dzīvi, jo pretējā dzimuma pārstāvja klātbūtne atver mīlestības čakru un tavu vēlmi komunicēt ar vīriešiem.

Finanšu zīmes Jaunajam 2024. gadam vēsta, ka svētkus nevajadzētu svinēt ar “tukšām kabatām” – pretējā gadījumā negaidiet bagātību. Tāpat 31. decembrī, 1. un 2. janvārī neaizņemieties naudu, kā arī kādam to neaizdodiet – pastāv liela varbūtība, ka visu gadu būsiet parādā un finansiālās saistībās.

Kas attiecas uz to, vai Jaungada vakarā var raudāt – jā, bet tikai no laimes!

 

Leave a Comment