Uzspiediet uz šiem deviņiem punktiem, lai jau pēc piecām minūtēm jūs sajustos lieliski!

  1. Lielā pirksta pamatne

Uzspiežot uz šīs vietas, iespējams risināt tādas problēmas kā klepu, apgrūtināt elpošanu, kā arī uzlabot vairogdziedzera darbības funkcijas.

  1. Lielais pirksts

Šis punkts spēj noņemt depresiju, nemieru, palīdzēs pārdzīvot stresu. Tāpat masāža šajā vietā palīdzēs novērst galvassāpes, vēdera sāpes un aizkuņģa dziedzera problēmas.

  1. Rādītājpirksts

Ja jums ir urīnpūšļa un/vai nieru slimības, ieteicams spiest un turēt uz šī punkta. Tāpat šādā veidā iespējams samazināt muskuļu sāpes un sāpes mugurā, kuņģa dedzināšanu un zobu sāpes. Šādi iespējams atbrīvoties no nemiera un psihiska saspringuma.

  1. Vidējais pirksts

Šis punkts spēj palīdzēt aknu un žultspūšļa veselībā. Ja jūs jūtaties neizlēmīgi vai viegli aizkaitināmi, jūs varat uzlabot savu garastāvokli, uzspiežot uz šī punkta plaukstā.

Tāpat masāža šajā vietā lieliski uzlabos asins cirkulāciju un uzlabos redzes asumu, samazinās migrēnas un mēnešreižu radītās sāpes.

  1. Zeltnesis

Šī punkta masāža stimulē plaušu un resnās zarnas darbību, uzlabo ādas slimību stāvokli.

  1. Mazais pirkstiņš

Šī punkta masāža labvēlīgi ietekmē sirdsdarbību, tievās zarnas funkcionēšanas spējas, sāpes kaklā, problēmas ar kaulu šūnām. Mazo pirkstiņu ieteicams masēt tad, ja izjūtat lielu norūpēšanos, nepārliecinātību, nemieru.

  1. Punkts Nr. 7

Šis punkts var palīdzēt regulēt cukura līmeni asinīs.

  1. Plaukstas centrs

Šis punkts palīdz novērst gremošanas trakta darbības problēmas, samazina sāpes vēderā.

  1. Plaukstas gaļīgā daļa

Šis punkts atbild par cilvēka endokrīno sistēmu un sirdsdarbību.

avots

Pievienot komentāru