Uzreiz mīnus 10 kilogrami: pieci stilīgi apģērbi, kas palīdzēs paslēpt vēderu

Šīs lietas padarīs jūs slaidu un elegantu, maskēs nepilnības un izcels dabisko skaistumu.

Jebkurus figūras trūkumus var viegli noslēpt ar apģērbu, ja zini, kā to pareizi darīt. Arī vēderu ir reāli paslēpt, ja uzvelk piemērotu lietu.

Mēs jums pastāstīsim, kā ar šīm piecām lietām noslēpt vēderu un citus figūras trūkumus un izcelt savu dabisko skaistumu.

Kleita

Droši vien katrai sievietei patīk šis apģērba gabals, neskatoties uz viņas augumu un vecumu. Tomēr ne katra zina, kā ar šo apģērbu palīdzību noslēpt savas figūras trūkumus. Jūs varat izvēlēties brīva piegriezuma kleitu, kas izgatavota no blīva materiāla zem ceļgaliem.

Šāda lieta auduma dēļ saglabās labu figūru, un vēders nebūs redzams. Var izmantot arī jostu, kas tiek uzvilkta virs kleitas, tā arī labi notur formu, uzsverot skaistas figūras izliekumus.

Lasi vēl: Kā atgūt interesi par dzīvi, kad neko negribas: 5 veidi, kā būt laimīgam

Džinsi ar augstu jostas vietu

Augstā piegriezuma dēļ vēders šādos džinsos nav redzams. Turklāt šādas bikses ir modes tendenču virsotnē, tāpēc jūsu tēls būs stilīgs un vienlaikus elegants.

Džinsus ar augsto jostas vietu var papildināt džemperis, žakete vai krekls. Galvenais, lai šīs lietas būtu taisna vai brīva piegriezuma. Tad jūsu tēls būs organisks un satriecošs.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment