Trīs tik dažādie Arnolda Švarcenegera dēli

Arnolds Švarcenegers savulaik bija viens no populārākajiem aktieriem visā pasaulē. Viņš bija pazīstams pat mazās pilsētās, jo Arnolda Švarcenegera filmas, tika izdotas katru gadu, un nevis viena, bet vairākas viena gada laikā.

Terminatora loma vien maksā neizsakāmi daudz, šo tēlu pazīst ikviens bērns. Švarcenegera ārējais izskats ir atsevišķs stāsts. Visiem zināms fakts, ka kādreiz vīrietim patika kultūrisms un viņam pat ir nesliktas godalgas. Tik ļoti daudzpusīgs cilvēks. Bez ievērības nevar atstāt arī Arnolda mīlas lietu uzvaras. Visus šos gadus viņš nēsā daudzbērnu tēva titulu, aplūkosim kā izskatās trīs Švarcenegera dēli, kuri ir tik ļoti atšķirīgi.

LASI VĒL: Slavenības, kuras bērniņus ieņēma pēc 40 gadu sasniegšanas

Patriks Švarcenegers: Vecākais dēls, glīts un inteliģents jauneklis. Patriks aizgājis tēva pēdās un iesaistījies modernajās šovbiznesa aprindās. Viņš ir modelis, aktieris, dizaineris un bieži nodarbojas ar labdarību. Pateicoties savam spilgtajam izskatam un lieliskajai ķermeņa uzbūvei, bez darba viņš nepaliek.

Džozefs Baena: Baena ir Švarcenegera ārpus laulību dēls, kuru viņš pieņēmis. Interesanti, ka šis ir viņa vienīgais dēls, kurš nolēma sekot tēva pēdām un nodarboties ar kultūrismu. Ir vērts atzīmēt, ka viņam veicas ļoti labi un viņam jau ir uzvaras sacensībās.

Kristofers Švarcenegers: Un šis ir jaunākais dēls Kristofers, kurš pilnībā atšķiras no brāļiem. Kristoferam nav lapas sociālajos tīklos, viņš neapmeklē sabiedriskas ballītes. Viss, kas ir zināms, ka puisis studē Mičiganas universitātē. Bet visvairāk fanus pārsteidz puiša liekais svars – šādam tēvam ir tāds dēls?

Pievienot komentāru