Tops – 3 pašas slinkākās Zodiaka zīmes

Lauva

Lauva vienkārši dievina spilgtas emocijas, tāpat būt uzmanības centrā. Viņš zina, kā ieinteresēt apkārtējos. Lauva ir ļoti interesants sarunu biedrs. Viņš vienmēr atstāj neaizmirstamu iespaidu.

Lauva māk mesties darbā ar galvu, taču viņam tomēr labāk patīk vadīt un izdalīt pavēles. Priekšnieka lomā viņš ir nepārspējams. . bet būt par padoto Lauvam nepatīk. Viņš pastāvīgi cenšas visu izdarīt pa savam.

Taču, ja Lauva pret savu priekšnieku izjūt cieņu, tad ar lielu entuziasmu izpilda lielāko daļu uzdevumu. Ar sadzīves problēmām Lauva nedraudzējas. Brīvajā laikā viņš labprātāk atpūšas vai dodas spilgtu iespaidu meklējumos.

Svari

Svari no pašas dzimšanas mēģina atrast harmoniju un mierīgu līdzāspastāvēšanu. Viņi ir īsti estēti: ciena eleganci, labas manieres un skaistumu visos tā izpausmes veidos.

Slinkums un darbaholisms Svaru dzīvē nemitīgi mainās. Te viņi ir pilni entuziasma un ambīcijām, te viņiem “uzbrūk” apātija un viņiem ir slinkums pat pakustināt pirkstu.  Un šādos momentos labāk Svarus ir atstāt pašus ar sevi, jo sarunāties šajā gadījumā ar viņiem ir ļoti sarežģīti.

Taču nevajag aizmirst, ka jau rīt viss mainīsies. Slinkums būs kā ar roku noņemts un Svari ar lielu sparu metīsies darbos.

Vai jūs piekrītiet šim horoskopam?

avots

Leave a Comment