Tēvs nogriež meitai matus, sodot meiteni par dāvanu, ko viņa saņēmusi savā dzimšanas dienā no mammas

Bet viņas laime nebija ilga. Pēc pāris dienām Kelsija devās pie tēva un pamātes, un šis apciemojums izmainīja 13 gadīgās meitenes dzīvi. Fotogrāfijas, kuras viņas mamma saņēma, pēc apciemojuma bija vienkārši briesmīgi.

Posted by Christin Johnson on Svētdiena, 2017. gada 23. jūlijs

Fotogrāfijās Kelsijai bija kauns pat parādīt savu seju. Bet arī bez tā bija redzams, kas tieši bija noticis. Viņas skaistie mati, kuri nesen tika nokrāsoti jaunā, patīkamā krāsā, bija pazuduši. Tos nomainīja īss, nelīdzens, zēnisks griezums. Bija redzams, ka tas tika veikts mājas apstākļos un ka to nebūt nebija veicis meistars.

Kā kļuva zināms, tēvs kopā ar pamāti nolēma nogriezt Kelsijas matus, ieraugot viņas jauno frizūru. Nav saprotams, kāpēc tā viņiem neiepatikās, jo viņi nolēma jautājumu atrisināt radikāli. Bet tagad viņiem nāksies saskarties ar savas neapdomīgās rīcības sekām. Viņi abi strādā par ugunsdzēsējiem, bet tagad sēž bez darba un bez naudas.

Posted by Christin Johnson on Trešdiena, 2018. gada 31. janvāris

Kristina uzrakstīja sociālajā tīklā Facebook, ka šādas radikālas rīcības iemesls attiecībā uz meitas jauno frizūru, bija pazemot Kelsiju. Šis ziņojums saņēma milzīgu atsaucību sociālajā tīklā, un meitene saņēma milzīgu atbalstu. Tāpēc, ka šis paziņojums kļuva gandrīz par vīrusu, un ar to padalījās vairāk nekā 24 tūkstoši cilvēku, Vudkauntijas sociālais dienests iejaucās un uzsāka izmeklēšanu. Tagad visi cer, ka Kelsijas tēvs un pamāte saņems pēc nopelniem.

This is what my daughter looked like Sunday when I took her home and the other two pics is what happened today before she was brought to me… all over me having highlights put in her hair for her birthday!

Posted by Christin Johnson on Trešdiena, 2018. gada 31. janvāris

13 gadus vecajai meitenei tas bija ļoti smags trieciens, un pats briesmīgākais ir tas, ka viņa par to atceras katru reizi, kā paskatās spogulī.

Ja jūs atbalstāt šo meitenei, par kuru negodīgi paņirgājās viņas tēvs un pamāte – padalieties ar draugiem!

avots

Pievienot komentāru