Svetlana Loboda iesūdzēta Eiropas tiesā

Svetlana Loboda saviem pielūdzējiem šķiet diezgan pievilcīga un mīļa, un vēl arī taisnīga, ko parādīja viņas attieksme pret Alsu meitas uzvaru šovā “Balss. Bērni”. Bet tie, kas ikdienā strādā ar dziedātāju, domā citādāk.

Runā, ka Loboda un viņas menedžments diezgan skarbi attiecas pret koncertu organizatoriem. Tie apsūdz 36 gadus veco mākslinieci zvaigžņu slimībā, nekaunīgā uzvedībā… Te zvaigznei nepatīk sarūpētā mašīna, un viņa liek to nomainīt vairākas reizes, te ģērbtuvē nav piemērota temperatūra.

Tagad viss aizgājis tik tālu, ka mākslinieces Eiropas tūres organizatori vērsušies vācu federālās zemes Ziemeļreinas – Vestfālenes tiesā Diseldorfas pilsētā, pieprasot no Lobodas atgūt vairākus desmitus miljonu rubļu, par nodarītu kaitējumu biznesa reputācijai un finansiālajiem zaudējumiem.

Svetlana un viņas direktors Natella Krapivina nepārtraukti pārkāpa iepriekš noteikto laika termiņu, piespiežot organizatorus pārmaksāt zāles un automašīnu nomu. „Saskaņā ar grafiku, piemēram, Lobodai bija jādodas no viesnīcas uz laukumu pulksten 11, bet patiesībā viņa iznāca tikai divos,” sacīja preses dienesta Berin Iglesias Art pārstāvis. “Koncerti tika aizkavēti par stundu vai vairāk, un, runājot par skatītājiem, kas gaida izpildījumu, mēs dzirdējām tikai vienaldzīgu paskaidrojumu: „Nekas, pagaidiet.” Protams, mēs piešķīrām līgumslēdzējiem papildu naudu. Kaitējums bija desmitiem tūkstošu eiro. Nemaz nerunājot par apvainojumiem un mēģinājumiem sabojāt mūsu tēlu. Tā kā konflikts netika atrisināts mierīgi, adekvātas atbildes nesekoja ne no mākslinieces advokātiem, ne menedžmenta, mēs nolēmām vērsties tiesā, lai atgūtu zaudējumus. ”

Pēc koncertiem Eiropā, kompānijai bija jāorganizē Lobodas šovs šajā vasarā Monako. Tomēr uzņēmums izlēma atteikties no darba ar mākslinieci.

“Svetlanai tika izmaksāta avansā daļa honorāra, kurš pagaidām vēl nav atdots (uzstāšanās maksā 50-70 tūkstoši eiro),” – saka Maksims Berins, uzņēmuma vadītājs. “Kamēr zvaigznei būs šis menedžments, mēs neplānojam ar viņu sadarboties, esmu ievietojuši viņu melnajā sarakstā. Un, cik es zinu, vairāki uzņēmumi ir rīkojušies līdzīgi.”

Starp citu, pagājušajā gadā pēc otrās meitas piedzimšanas, Loboda paaugstināja savas uzstāšanās maksu no 5,4 miljoniem rubļu (75 tūkstoši eiro) līdz 100 tūkstošiem eiro.

avots: soulpost.ru

Pievienot komentāru