Soctīklos izplatīta viltus bilde, kurā it kā esot redzama iereibusi karaliene Kamilla uz sava jaunā troņa

Tīmeklī izplatījusies dīvaina viltus bilde, kur it kā esot redzama nesen kronētā Anglijas karaliene Kamilla.  

Nesen notika Čārlza III un viņa sievas Kamillas kronēšanas ceremonija. Tikmēr vairāki briti īsi pirms svētku sākuma iebilda pret karalienes kronēšanu. Monarha pavalstnieki izgāja ielās ar plakātiem. Viņi pieprasīja, lai “ļaunā sieviete” tiktu turēta tālāk no troņa.

Taču protesti nepārliecināja Čārlzu III. Karalienes titulu viņš piešķīra savai mīļotajai sievietei, lai gan pirms dažiem gadiem solīja tautai to nedarīt. Tagad viņa oficiāli kļuvusi par karalieni.

Lasi vēl: Karaļa Čarlza III kronēšanas laikā izmantotas relikvijas, kurām ir uzlikts lāsts

Taču Kamillas pretinieki nepadodas. Viņi turpina censties sabojāt viņas dzīvi. Tātad, gandrīz uzreiz pēc kronēšanas, tīmeklī sāka izplatīties kadri, kas diskreditēja jauniecelto karalieni.

Publicētajā fotogrāfijā sieviete, kas ļoti līdzinās Čārlza III sievai, sēž tronī caurspīdīgā apģērbā.

 

“Kamilla” izskatās domīga, viņa rokā tur glāzi ar nepabeigtu dzērienu, pie kājām guļ kronis un zelta lode.

Fotogrāfijā redzamā sieviete, iespējams, ir iereibusi.

Tikmēr sabiedrība atzīmē, ka fotogrāfijā nav redzama pati Kamilla, bet, iespējams, viņas dubultnieks. Tāpat interneta lietotāji piebilda, ka fotogrāfija varētu būt safabricēta ar mākslīgā intelekta palīdzību.

Karalienei Kamillai ir neviennozīmīga reputācija. Viņa ilgus gadus bija Čārlza III mīlas dēka, un tiek uzskatīts, ka viņa ir izpostījusi viņa laulību ar princesi Diānu.

Lasi vēl: Maija kalendārs dārzniekiem: padomi sējas laikam, lai iegūtu vislabākos rezultātus

Ir zināms, ka Kamillai jaunībā bijusi vētraina dzīve. Turklāt prinču Viljama un Harija pamāte tiek uzskatīta par “slinkāko sievieti valstī” un kritizēta par savu   izskatu. Tomēr Čārlzs allaž un visus šos gadus viņu vienmēr ir aizstāvējis.

Pievienot komentāru