Skolniece panikā pateica savam puisim, ka ir stāvoklī. Un tas izmainīja visu viņas dzīvi…

Kopš tās dienas ir pagājuši jau veseli pieci gadi. Nojs turēja savu vārdu. Jaunais cilvēks ļoti ātri pieauga un kļuva par īstu vīrieti. Viņš patiešām kļuva par vislabāko tēvu meitiņai Ariannai. Puisis jau kopš meitiņas pirmajām dzīves dienām tiešā nozīmē neizlaiž viņu no rokām. Viņš dievina ar viņu rotaļāties un auklēties. Nojs dāvina mazulītei ziedus, pats izvēlas meitiņai tērpus, pin viņai bizes.

Meitene vienkārši neatiet nost no tēva. Viņiem ir īsta harmonija. Nojam visur ir bērna fotogrāfijas: telefonā, uz darba galda, un pat pie atslēgu piekariņa. “Kad Arianna pajautāja, kāpēc tētim ir tik daudz viņas fotogrāfiju, Nojs atbildēja, ka grib redzēt savu meitiņu visas dienas garumā. Ja viņam sabojājas oma, tad viņš vienmēr zina, kā to uzlabot. Viņš vienkārši paskatīsies uz viņas bildi” – stāsta Keitlīna.

Jaunā māmiņa pa šo laiku ne reizi nav nožēlojusi, ka paturēja bērniņu. “Viņi jau rīko improvizētus randiņus” – ar prieku dalās jaunā māmiņa. Reizi mēnesī tētim ar meitiņu ir tradīcija – viņi divatā dodas uz kafejnīcu. Meitenei ir ļaut izvēlēties jebkurus saldumus.

Divus gadus pēc Ariannas pārim piedzima vēl viens mazulis – puisītis vārdā Džeks. Starp citu, jaunais pāris pēc otrā bērniņa piedzimšanas tomēr izlēma apprecēties. Laulātais pāris atzinās, ka viņiem pastāvīgi pietrūka laika organizēt lielas svinības. Kaut gan šajā ziņā viņi tik ļoti nepārdzīvoja. Jo viņi mīl viens otru vairāk par visu pasaulē.

Un tam par pierādījumu ir divi mīļi bērniņi, kuri aug ģimenē, kas ir pilna ar mīlestību un rūpēm.

avots

Leave a Comment