Skolniece panikā pateica savam puisim, ka ir stāvoklī. Un tas izmainīja visu viņas dzīvi…

Bērna piedzimšanas gaidas ir ļoti satraucošs un aizkustinošs process. Mīlošie pāri skaita minūtes līdz viņu bērnu ierašanās pasaulē. Tomēr bieži mēdz būt tā, ka grūtniecība izrādās neplānota un ļoti agra.

Keitlīnai Fladegerei knapi palika astoņpadsmit gadu, kad viņa uzzināja, ka gaida bērnu. Viņa nezināja, kā lai to pastāsta savam draugam Nojam. Viņai likās, ka puisi šie jaunumi noteikti izbiedēs, un viņš viņu vienkārši pametīs. To apgalvoja gan draudzenes, gan arī vecāki. Visi ieteica taisīt abortu, kamēr nav par vēlu. Meitene-pusaudze izrādījas ļoti pieaugušas izvēles priekšā.

Kārtīgi visu apdomājot, viņa tomēr izlēma paziņot puisim par savu grūtniecību. Noja pirmā reakcija bija šoks. Un, kad meitene jau nolēma, ka puisis izrādīsies mērglis un pametīs viņu vienu, viņš nometās uz ceļa un lūdza viņas roku. Nojs teica, ka, ja Keitlīna dos viņam laiku, viņš kļūs par vislabāko tēvu viņu bērnam. Kāzas nolēma atlikt līdz laikam, kad abi pabeigs skolu. Starp citu, puisis ir nedaudz jaunāks par meiteni. Uz to brīdi viņam bija tikai septiņpadsmit gadu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru