Šīs 4 zodiaka zīmes ir nepanesamas vīramātes. Vai jūs esat šajā sarakstā?

Dvīņi

Ja uz viņu atstāsi labu iespaidu, tas būs kā laimēt loterijā. Viņu ir grūti saprast, jo viņa domā vienu, saka otru un dara trešo. Taču viņa ir ideāli piemērota bērnu pieskatīšanai, jo viņai piemīt liela atbildības sajūta.

Viņai ir nepieciešamība iejaukties dēla personīgajā dzīvē, jo tieši tas viņu interesē. Taču jūsu ikdienas strīdos viņa ne vienmēr būs bērna pusē. Tomēr ne tāpēc, ka viņa jūs ļoti mīl, bet gan taisnīguma izjūtas vai īslaicīgi pozitīva noskaņojuma dēļ.

Vēzis

Viņa nav pārāk bīstama, taču spēj raudāt krokodila asaras par katru sīkumu. Vīramāte Vēzis ir pārāk jūtīga, un viņas pastāvīgās garastāvokļa maiņas padara viņu aizkaitināmu.

Nemēģiniet viņai melot, jo viņai piemīt neticama intuīcija, un attiecībā uz viņas pavārmākslu lietojiet tikai tādus vārdus kā perfekti, pārsteidzoši, garšīgi. Pretējā gadījumā viņa uzreiz iekļaus jūs savā melnajā sarakstā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

 

Leave a Comment