Saimniece atrada veidu kā mierināt suni, kurš necieš vientulību. Ko darīt, lai sunim nebūtu garlaicīgi, kamēr tevis nav mājā?

Sāra ir burvīgs izglābts suns, kas jau vairākus gadus cīņā sar trauksmes traucējumiem, un ne bez savas gādīgās saimnieces Kolinas palīdzības.

Katru reizi, kad Kolina pazuda skatam, suns sāka satraukties, nebeidzami riet, grauzt mēbeles un skriet pa māju, meklējot saimnieci.

Reiz mājdzīvnieks par savainoja degunu pret durvīm, neatrodot sievieti.

Ne speciāli treniņi, ne garas pastaigas, ne nomierinoši līdzekļi nepalīdzēja sunim.

Kolina nevarēja izturēt, ka viņas mīlulis tā cieš, un vienmēr atstāja suni pie kāda no draugiem vai aukles, kad devās prom.

LASI VĒL: Klaiņojošs vācu aitu suns vairākas dienas slēpās zem mašīnas

Reiz Kolinas māsa ieteica viņai vienu efektīvu risinājumu – pagatavot lupatu lelli, kas atgādina cilvēku, un ko atstāt ar suni.

Sieviete nolēma pagatavot lelli pēc pasūtījuma. Sākumā viņa nebija pārliecināta par šo plānu, bet nolēma pamēģināt. Viņa uzvilka lellei – Dollijai savu apģērbu, brilles, un sāka iepazīstināt suni ar savu klusējošo kopiju.

Viņa atstāja lelli dažādās vietās pa visu māju, lai Sāra pierastu pie viņas.

Kad laiks pagāja, saimniece sāka atstāt suni ar lelli divatā – un re, tas nostrādāja!

Tikai uzmetot vienu acu skatienu Dollijai, suns ātri nomierinājās un vairs nejutās vientuļš, kad saimniece izgāja no mājas.

Atnākot mājās Kolina redzēja, kā viņas mīlulis mierīgi guļ savā gultā.

Bet reiz suns vispār aizmiga pie lelles kājām – sieviete tad atstāja savu kopiju vannas istabā.

LASI VĒL: Par izmestu cigarešu izsmēķi šeit draud sods 11 000 dolāru apmērā. Nepieciešams soda mērs

Šāds progress nešaubīgi iepriecināja saimnieci! Tagad viņa ir mierīga, ka suns nesakodīs mēbeles un nenodarīs pāri sev, ja viņa izies no mājas. Sunim taču tagad līdzās ir uzticama kompānija Dollijas izskatā!

Kā tev patīk suņa saimnieces ideja?

avots: honesttopaws.com

Pievienot komentāru