Pirms bojāejas autokatastrofā, meitene pateica šos vārdus. Tagad visa Eiropa raud par tiem!

“Šī meitene nomirs” – kliedza ārsti. Kāds puisis nolēma iedzert un braukt ārprātīgā ātrumā, bet rezultātā nomiršu es! Mammu, es nevaru izteikt, ko es šobrīd jūtu: ir tāda sajūta, ka mani grieztu simtiem nažu. Man ir jānomirst tikai tāpēc, ka kāds nolēma sēsties pie stūres alkohola reibumā?

Mammu, lūdzu, nežēlo mani. Pasaki manai māsai, lai viņa neraud, un arī tētim ir jābūt stipram. Es lidoju uz debesīm. Es no turienes par jums rūpēšos.
Varbūt, ka šim puisim neviens nemācīja – nesēsties pie stūres dzērumā. Bet tu mani mācīji – un tas bija pareizi. Mammu, es jūtu, kā mana elpa kļūst vāja. Esmu izmisumā. Šīs ir pēdējās manas dzīves minūtes: es gribu, lai tu būtu blakus. Es gribu turēt tavu roku, līdz nomiršu! Es gribu pateikt, ka ļoti tevi mīlu. Ardievu, mammu!” Meitenes pēdējos brīžus un vārdus pierakstīja žurnālists, kurš kļuva par ceļu satiksmes negadījuma aculiecinieku. Pavisam drīz viņš uzsāka kampaņu pret braukšanu dzērumā. Dariet visu, lai cilvēki pievērstu nopietnu uzmanību šai problēmai. Šī meitene ir tikai viena no tūkstošiem cilvēku, kuri katru gadu iet bojā autokatastrofās.

avots

Pievienot komentāru