Pieci iemesli, kāpēc sudrabu nēsāt kopā ar zeltu ir bīstami

Tas atstumj no tevis cilvēkus

Zelta un sudraba disonansi sajūt apkārtējie cilvēki. Tuvinieki, draugi un kolēģi līdzās tev jutīsies kā uz adatām. Lai tā nenotiktu, vienmēr nodali šos metālus.
Tavi trūkumi un vājās puses šo divu pretējo metālu savienojumā kļūs izteiktāki. Tu vari kļūt egoistiskāka, liekulīgāka un greizsirdīgāka. Acīmredzamāks tas kļūs tiem, ar kuriem esi pazīstama ilgāku laiku. Daudz grūtāk būs iepazīties arī ar jauniem cilvēkiem.

Tas padara tevi neaizsargātu pret negativitāti

Kā zināms, zelts var tev parādīt ļaunās acs vai lāsta klātbūtni. No tā atbrīvot var tikai sudrabs. Liekas nav nekas, kas varētu traucēt šo abu metālu savienojumam, tomēr vienlaikus valkājot gan zelta, gan sudraba rotaslietas, tavā aizsardzībā rodas plaisa.
Situācijā, kad tev līdzās atradīsies spēcīgs enerģētiskais vampīrs, tu ar lielu ticamību kļūsi par viņa upuri. Tas pats attiecas uz būšanu tāda cilvēka sabiedrībā, kurš vēl tev ļaunu. Tu vari saindēties ar negatīvās enerģijas plūsmu un saņemt milzum daudz negatīvās enerģijas. Tas var atspoguļoties tavās domās, darbos un vēlmēs.

LASI VĒL: Jūs zinājāt, ka zelts nav paredzēts nēsāšanai visiem? Uzziniet, vai jūs drīkstat to nēsāt!

Zelta un sudraba savienojums pavājina tavu imunitāti

Zelta un sudraba savienojums var spēlēt katalizatora lomu slimību attīstībā. Ja vienlaikus rotāsies gan ar sudrabu, gan zeltu, tad risks saslimt pieaugs vairākkārt. Parasti sudrabs paaugstina imunitāti, bet zelts to pavājina.
Centies nevalkāt vienlaikus zelta un sudraba rotaslietas vīrusu saslimšanas laikā – pavasarī un rudenī. Daudzi, kuri tomēr vienlaikus valkā šo divu metālu rotas ir sūdzējušies par slikto pašsajūtu un vājumu. Divu pretēju enerģētisko spēku simbioze izraisa fizisko un emocionālo spēku izsīkumu.

Leave a Comment