Pēc 18 gadus ilgas cīņas ar neauglību, 42 gadus veca sieviete piedzemdēja uzreiz piecus bērnus. Sapņi piepildās!

Pēc ilgas cīņas ar neauglību, nigēriešu pāris Učenna un Džeimss Okigbo kļuva par laimīgiem vecākiem trīs zēniem un divām meitenēm.

Un tā pati akušiere, kas ieteica pāris pamēģināt ārstēties no neauglības, beigās palīdzēja nākt pasaulē šiem pieciem bērniem.

“Aplūkojot viņu analīžu rezultātus, es sapratu, ka dabīga grūtniecība, medicīniski runājot, nav sasniedzama, un es viņiem ieteicu mākslīgo apaugļošanu jeb ART”, sacīja Greisa. Kad izrādījās, ka visi 5 embriji ir “piestiprinājušies” pāris neuzdrošinājās noņemt dažus no tiem.

42 gadus vecā mamma Učenna atzinās, ka grūtniecība bija smaga. “Nav viegli iznēsāt uzreiz piecus bērnus”, – viņa sacīja, pasakoties savam vīram Džeimsam par atbalstu. 47 gadus vecais tēvs, savukārt, bija tikpat pateicīgs sievai par to, ka viņa neatteicās no sava senā sapņa laist pasaulē bērnus.

“Esmu pateicīgs savai sievai par to, ka viņa saglabāja cieņu pret mani visus šos 18 gadus. Tāpat esmu pateicīgs viņas ģimenei par atbalstu”.

Zēni svēra 1,3 kg, 1,6 kg, 1,7 kg, bet meitenes – 1,8 kg un 1,9 kg. Visi ir veseli un aktīvi.

Neskatoties uz prieku par ģimenes pieaugumu, vecāki ir noraizējušies par finansiālajām grūtībām izaudzināt 5 zīdaiņus vienlaicīgi, un vērušies pēc palīdzības pie valdības.

Veiksmi viņiem un pacietību!

avots: parent24.com

Pievienot komentāru